Manisa’nın Kula ilçesinde yağmurun etkisiyle kayganlaşan yolda otomobil ile kamyonetin kafa kafaya çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
Kaza, saat 16.00 sıralarında Kula Eski Selendi Yolu üzeri Ahmetli Mahallesi Karagöl mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, A.S. (37) idaresindeki 45 RA 3618 plakalı açık kasa kamyonet ile F.A. (42) yönetimindeki 48 UT 748 plakalı otomobil, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle otomobilde yolcu olarak bulunan Sevgi Altınbaş (40) olay yerinde hayatını kaybederken, otomobil sürücüsü F.A. ve kamyonetin sürücüsü A.S. yaralandı. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar, Kula Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Öte yandan Kula Eski Selendi yolunda bir süre tek yönden sağlanan trafik akışı kazaya karışan araçların yoldan kaldırılması ile normale döndü. (İHA)
Manisa'da otomobil ile kamyonet kafa kafaya çarpıştı
Yağmurun etkisiyle kayganlaşan yolda otomobil ile kamyonetin kafa kafaya çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir’de kan donduran iddia: Anne, bebeğini köprünün altına gömdü

Kütahya'daki deprem İzmir'de de hissedildi

İzmir'de "İkinci El Pazarı" büyük ilgi görüyor

İzmir’de kız öğrenciler arasındaki kavga kamerada

Behçet Uz, 77 yıldır İzmir'den tüm Türkiye'ye şifa dağıtıyor

Aydın'da bir genci kafasından bıçaklayan şüpheli İzmir'de cinayet işledi

Manisa'da feci kazada otomobil ikiye bölündü

Susuzlukla mücadele eden İzmir'de yağmur serinliği

Manisa'da kuyuya düşen genç hayatını kaybetti

Manisa'da tırla çarpışan traktörün sürücüsü hayatını kaybetti