Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde örtü altında bekletilen ve ilk günkü tazeliğini koruyan üzümler üreticilerin yüzünü güldürüyor. Sezondan daha yüksek fiyata satılan Çekirdeksiz Sultaniye üzümlerin kilosu bağda 60-70 TL arasında satılıyor.
Temmuz ayının ilk günlerinde örtü altına alınmaya başlayan Çekirdeksiz Sultaniye Üzüm bağlarında kasım ayında bile salkımlar ilk günkü tazeliğini koruyor. Örtü altında sıcaklardan, tozlardan, çiğ ve don olaylarına karşı koruma altına bağlarda kesimi bekleyen üzüm salkımları adeta açık hava soğuk deposunda bekletiliyor.
Canlılığını ve tazeliğini kaybetmeyen Çekirdeksiz Sultaniye üzümleri sezon sonlarına doğru elinde üzümünü bekleten üreticilerin yüzünü güldürdü. İlçede Emcelli, Baharlar, Bahadırlar gibi mahallelerde örtü altı üzümler, bağda yaş olarak kilosu 60-70 lira arasında satılıyor. (İHA) 
Manisa'da üzüm bağında 60 TL oldu
Sezondan daha yüksek fiyata satılan Çekirdeksiz Sultaniye üzümlerin kilosu bağda 60-70 TL arasında satılıyor.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de börek tezgahlarında fare cirit attı
İzmir'de metrelerce yükseğe savrulan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
Bıçaklanan Manisalı genç hayata tutunamadı
İzmir’de otobüs ile ticari araç çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı
Yunanistan ve Türkiye: Karşılaştırmalı bir inceleme
İzmir'de kamp sandalyeli, battaniyeli indirim nöbeti
Gülşah Durbay hayatını kaybetti
İzmir'de kaybolan 85 yaşındaki adamdan 5 aydır haber yok
Şampiyon motosikletçi Özgür Çapacı, trafik kazasında hayatını kaybetti
İzmir, sokaklarında domuz sürüleri sıradan hale geldi




