Kış mevsiminin yaşanmasına rağmen hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği Manisa'da vatandaşlar parklara akın ederek yazdan kalma bir gün yaşadı.
Hafta sonu güneşli havayı fırsat bilen Manisalılar, kentin nefes aldığı noktalardan biri olan Atatürk Kent Park'a adeta akın etti.
Manisa’nın en geniş dinlenme alanı olan Yunusemre ilçesi Güzelyurt Mahallesi’nde yer alan Atatürk Kent Park’ı, kahvaltı ve dinlenme için Manisalılar tarafından rağbet görüyor. Kış mevsiminde, hafta sonu güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar, Atatürk Kent Park’ı doldurdu. Hem büyükler hem de çocuklar için çeşitli etkinliklere sahip olan parka gelen Manisalılar doyasıya eğlendi. Yürüyüş ve doğum günü etkinliklerinin de yapıldığı park, doğal görüntüsüyle izleyenleri cezbediyor.
Manisalılar yazdan kalma günün tadını çıkardı
Manisa'da vatandaşlar parklara akın ederek yazdan kalma bir gün yaşadı.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de yaşlı adam karısının ve kendisinin hayatına son verdi

Manisa'da muhtar kazada hayatını kaybetti

Motokurye genç, feci kazada hayatını kaybetti

İZBAN'ın iki istasyonu arasında 3 gün sefer yapılamayacak

İzmir'de kamyonet iki motosikletliye çarptı

Çeşme'de 17 yaşındaki gencin burnu ısırılarak koparıldı

İzmir Büyükşehir sendikacı yakını işçilerle yollarını ayırıyor

Foça yangınında alevler evlerin bahçelerine kadar yaklaştı

Manisa'da inşaat işçisi 5. kattan düşerek hayatını kaybetti

Evinde ölü bulunan doktorun kalp krizinden vefat ettiği belirlendi