Muğla'nın Milas ilçesinde yaşayan ve 2 gün önce sabahın erken saatlerinde çıktığı eve geri dönmeyen 80 yaşındaki Ayşe Demir ölü olarak bulundu.
Edinilen bilgiye göre, Dere Mahallesi'nde yaşayan 80 yaşındaki Ayşe Demir, 15 Ekim Salı günü sabah erken saatlerde evinden ayrıldı. Demir'in uzun süre eve geri dönmemesi üzerine yaşlı kadının sağlık durumundan şüphelenen yakınları kendi imkanları ile bir süre aradı. Aramalar sonuç vermeyince 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine bölgeye jandarma komando birlikleri ile AFAD ve AKUT arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, Dere Mahallesi ve çevresinde arama çalışması başlattı. Demir yapılan araştırmalar neticesinde öğle saatlerinde dağlık arazide, bir zeytin ağacının altında ölü olarak bulundu. Demir'in ölüm haberini alan ailesi yakınları yasa boğulurken, yaşlı kadının cansız bedeni olay yeri inceleme çalışmalarının ardından hastane morguna kaldırıldı. (İHA)
Milas'ta kaybolan yaşlı kadın ölü bulundu
Muğla'nın Milas ilçesinde yaşayan ve 2 gün önce sabahın erken saatlerinde çıktığı eve geri dönmeyen 80 yaşındaki Ayşe Demir ölü olarak bulundu.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'deki yangında evlerin yandığı bölge havadan görüntülendi

Bornova'daki yangın büyüdü, müdahale sürüyor

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

İzmir Menderes'te 5 mahalle tahliye ediliyor

İzmir'de belediye market açtı ürünler kapanın elinde kaldı

İzmir'de minik Nazlı havuza düşüp hayatını kaybetti

Bornova Yakaköy'de yangın sebebiyle tahliyeler başladı

Manisa'da bir kişi aracında ölü bulundu

Şehit albayın acı haberi İzmir'deki baba ocağına ulaştı

Solunum cihazına bağlı hayatı, alevler arasında sona erdi