Demokrasinin kalesi Aydın’da seçim çalışmaları ve mitingler simitçileri sevindirdi. 14 Mayıs seçimleri öncesi yapılan mitingler işportacıların ve özellikle simitçilerin işlerini yoğunlaştırdı. Aydın'da son iki günde simit satışlarının yaklaşık 10 kat arttığı belirtildi.
Aydın, dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün de Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaoğlu'nun mitingleri dolayısıyla en yoğun günlerinden birini yaşadı. İki gün içinde yaklaşık 110 bin kişinin toplandığı Aydın Atatürk Kent Meydanı'ndaki mitingler en çok simitçileri sevindirdi. Bir aylık hasılatı nerdeyse bir günde yapan simitçiler mitingin en karlı çıkanı oldu. Seçimlerin kendilerine yaradığını ve son iki günde son yılların en iyi satışını yaptıklarını belirten simitçilerden Ercan Güneş, "Mitingler bize yaradı. Son iki gündür meydana yaklaşık 100 bin kişi geldi. Giriş çıkışlar zor olduğu için de herkes simit aldı. Mitinglerden en karlı çıkan biz olduk" diye konuştu.
Mitingler simitçilerin yüzünü güldürdü
Aydın’da miting günlerinin en karlısı simitçiler oldu. Aydın'da son iki günde simit satışlarının yaklaşık 10 kat arttığı belirtildi.
Yorumlar
Trend Haberler
Muğla Datça’da trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı
Yatağan'da hasat şenliği düzenlendi
Manisa'da karı koca evlerinde silahla vurulmuş halde ölü bulundu
Bu kafede emeklilere çay 5 TL
Güvenli Satış Sistemi ile Tapuda "Parayı Aldın mı?" Dönemi Kapanıyor
İzmir'de 100 liraya palamut ziyafeti
İzmir'de emeklilere ücretsiz kent gezileri
51 yaşındaki 2 çocuk annesi, iş yerinde bıçaklanarak öldürüldü
Fenomen motorcu Cumhur Kahraman kazada hayatını kaybetti
Akhisar'da eşi tarafından bıçaklanan kadın hayatını kaybetti





