Muğla Valisi İdris Akbıyık himayesinde başlatılan "Bir Kitap Bir İnsan Projesi" Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı resmi ve özel okulların tüm kademelerinde öğrenim gören öğrencileri kapsıyor.
Emirbeyazıt İlkokulu Müdürü Bilal Şahin yaptığı açıklamada” Muğla Valimiz İdris Akbıyık himayelerinde başlatılan ve Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yürütülen ‘Bir Kitap Bir İnsan Projesi’ okulumuzda öğrenci ve öğretmenlerimiz çok benimsediler. Öğretmenlerimiz her hafta farklı etkinlikler ile projeye katkı sağlıyorlar. Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzden gelen yazı doğrultusunda merkez okullarımız ile köy okullarımız eşleştirme yapıldı. Bizim okulumuzda Kıran İlkokulu ile eşleştirildi. Gelen yazı doğrultusunda okulumuzda yaptığımız çalışmada öğrenci ve öğretmenlerimiz kitap seferberliği başlattılar. Ayrıca öğrenci arkadaşlarına hediyeler sundular. Hem öğrencilerim hemde Kıran İlkokulu öğrencileri çok mutlu oldu. Bu güzel proje için Muğla Valimiz İdris Akbıyık’a, İl Milli Eğitim Müdürümüz Emre Çay’a ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İdris Kömürcü’ye teşekkürlerimi arz ediyorum ”dedi.
Muğla’da "Bir Kitap Bir İnsan Projesi" devam ediyor
"Bir Kitap Bir İnsan Projesi" Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı resmi ve özel okulların tüm kademelerinde öğrenim gören öğrencileri kapsıyor.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de yaşlı adam karısının ve kendisinin hayatına son verdi

İzmir'de zincirleme trafik kazası: 5 ölü, 2 yaralı

Manisa'da muhtar kazada hayatını kaybetti

1924 Anayasasında Vatandaşlık Kavramı

Motokurye genç, feci kazada hayatını kaybetti

Zeyrek’in sağlık durumuyla ilgili son açıklama

Ferdi Zeyrek'in ağır yaralandığı kazanın bilirkişi raporundaki detaylar ortaya çıktı

Başkan Zeyrek'in yaralandığı kazada şok detay

İZMAR dördüncü şubesini açtı

İzmir'de kamyonet iki motosikletliye çarptı