Muğla’nın Menteşe ilçesinde yaşayan ve dün öğlen saatlerinden bu yana kayıp olan Alzheimer hastası Sabriye Dedeoğlu için ekipler seferber oldu.
Olay, Menteşe ilçesi Kötekli Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre evinden ayrılan Alzheimer hastası olduğu öğrenilen Sabriye Dedeoğlu'ndan, ailesi uzun süre haber alamadı. Dedeoğlu'nun hayatından endişe eden ailesi durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen polis, jandarma ve AFAD ekipleri, yaptıkları araştırma sonucunda Sabriye Dedeoğlu'nun en son Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin arka kısmındaki ormanlık alana girdiğini tespit etti. Bu bölgede arama kurtarma faaliyetlerine ağırlık veren ekipler, yaşlı kadının bulunması için seferber oldu. Ekipler, iz köpekleriyle birlikte yoğun çaba sarf ederek Sabriye Dedeoğlu'nu bulmak için çalışmalarını sürdürüyor. Yetkililer, bölgedeki vatandaşları dikkatli olmaya ve herhangi bir bilgiye sahip olmaları durumunda acil olarak bildirmeye çağırdı. (İHA)
Muğla’da kaybolan Alzheimer hastası kadın için ekipler seferber oldu
Muğla’nın Menteşe ilçesinde yaşayan ve dün öğlen saatlerinden bu yana kayıp olan Alzheimer hastası Sabriye Dedeoğlu için ekipler seferber oldu.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de tır sürücüsü araç içerisinde ölü bulundu

İzmir’de su kesintileri 2 günde 1’e düşürüldü

Balçova saldırganı gece kulüplerinde de keşifler yapmış

Manisa'da yaşanan traktör kazasında can kaybı var

CHP’nin başına gelenleri DP de yaşamıştı

Manisa’da kamyonetle sepetli motosiklet çarpıştı

Manisa'da otomobilin çarptığı kadın hayatını kaybetti

Manisa'da patlayan lastik faciaya yol açtı: 1 ölü, 3 yaralı

İzmir'de günde 2 bin kişi 50 TL'den karnını doyuruyor

Vatandaşlar saldırganı linç etmek istedi, polis engelledi