Muğla’nın Sakartepe rampasından iniş yapan kum yüklü kamyon virajı alamayınca yan devrilmesi sonucu ulaşım bir süre durdu.
Yüksel Şahin yönetimindeki 48 E 9460 plakalı kamyon Sakartepe rampasında iniş yaptığı sırada süratli olması nedeniyle virajı alamayarak orta refüjdeki bloklar üzerine devrildi.
Vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezine bilgi vermesi üzerine olay yerine 112 ambulans, Muğla Büyükşehir Belediyesi Ula ve Menteşe Grup amirliği itfaiye ekipleri ve polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.
Araç sürücüsü kamyonun yan devrilmesi üzerine araç içinde sıkıştı. İtfaiye ekipleri sürücü Yüksel Şahin’in sıkıştığı yerden kurtararak 12 ambulans ekiplerine teslim etti. Sürücünün durumunun iyi olduğu ve kazada hafif yaralandığı öğrenildi.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de Şubat'ta en çok hangi marka araçlar satıldı?

İzmir'de o ilçeye yeni İZTAŞIT hattı geldi

Manisa'da üç mahalle imar müjdesi geldi

Türkiye'nin ilk yağmur hasadı yapılan köyü burası!

Terk edilmiş köyler zamana karşı direniyor

1+1 evlerin kirası 10 bin liraya yükseldi

İzmir'de Halkın Bakkalı/Halkın Kasabı iki yeni şube açtı

Manisa'da Halk Ekmek satışları başlıyor

İzmir'de ünlü restorancı kaza kurbanı oldu!

Otomobille çarpışan motosikletli hayatını kaybetti