Manisa’nın Salihli ilçesinde müzisyenlik yapan Ercan Angışhan (38), kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce pompalı tüfekle açılan ateş sonucu hayatını kaybetti.
Olay, Salihli’de bir benzin istasyonunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Salihli’de müzisyenlik yaparak geçimini sağlayan Ercan Angışhan, sürücüsü ve plakası tespit edilemeyen araçtan pompalı tüfekle açılan ateş sonucu ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Özel Medigüneş Hastanesine kaldırılan Angışhan, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.
Ekipler soruşturma başlattı
Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, pompalı saldırı sonrası olay yerinden araçla kaçan şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı. (İHA)
Müzisyene pompalı tüfekle öldürdüler
Müzisyenliklik yapan kişiye, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce pompalı tüfekle açılan ateş sonucu hayatını kaybetti.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de kayıp genç kızın gömülü halde cansız bedeni bulundu
İzmir'de evlerinde ölü bulunan anne ve kızı son yolculuğuna uğurlandı
İzmir’de banka aracından yüklü miktarda vurgun
Aydın Paşa Yaylası'nda kar keyfi
İzmir'de belediye otobüsü ile panelvan çarpıştı
Eski İHD İzmir Başkanı dağlık alanda ölü bulundu
İZSİAD Danışma Kurulu adaylık için Yüksel isminde uzlaştı
Aliağa Gemi Söküm Bölgesi’nde iş kazası: 1 işçi hayatını kaybetti
Fırından alınan ekmeğin içinden vida çıktı
Kayıp olarak aranan yaşlı adam dere yatağında ölü bulundu




