9 günlük Kurban Bayramı tatiline sayılı günler kala Balıkesir’in Edremit ilçesi denizi, termal tesisleri ve Kazdağları ile yerli turistlerin büyük ilgisini çekiyor. Farklı destinasyonlarda tatil imkanı sunan Edremit, tatil boyunca 500 bin tatilciyi ağırlamaya hazırlanıyor.
Kara ve hava yolu imkanlarının artırılması ile bölgeye ilgi artarken; termal, deniz ve dağ turizmini ziyaretçilere sunabilen Edremit ilçesi Kazdağları’nın temiz ve kaliteli havası ile tercih nedeni oluyor. Büyükşehirlere ve Balkan ülkelerine yakınlığı ile de dikkatleri üzerine çeken Edremit ilçesindeki tesislerde bayram doluluk oranları yüzde 90’ları geçerken, ilçenin 500 bin yerli ve yabancı turisti ağırlaması bekleniyor.(İHA)
O ilçeye bayram tatilinde 500 bin kişi bekleniyor
9 günlük Kurban Bayramı tatiline sayılı günler kala Edremit denizi, termal tesisleri ve Kazdağları ile yerli turistlerin büyük ilgisini çekiyor.
Yorumlar
Trend Haberler
2026'da Mülkiyet ve Orman Sınırları
Yatağan'da hasat şenliği düzenlendi
Manisa’da kahvehanede şüpheli ölüm: 2 gözaltı
Bu kafede emeklilere çay 5 TL
İzmir'de 100 liraya palamut ziyafeti
Manisa'da karı koca evlerinde silahla vurulmuş halde ölü bulundu
Turgutlu'da okul önünde silahlı saldırı: 2'si ağır 11 öğrenci yaralandı
Birinci Viyana’dan İkinci Viyana’ya…
Akhisar'da eşi tarafından bıçaklanan kadın hayatını kaybetti
Başkan Özfatura'ya son veda





