9 günlük Kurban Bayramı tatiline sayılı günler kala Balıkesir’in Edremit ilçesi denizi, termal tesisleri ve Kazdağları ile yerli turistlerin büyük ilgisini çekiyor. Farklı destinasyonlarda tatil imkanı sunan Edremit, tatil boyunca 500 bin tatilciyi ağırlamaya hazırlanıyor.
Kara ve hava yolu imkanlarının artırılması ile bölgeye ilgi artarken; termal, deniz ve dağ turizmini ziyaretçilere sunabilen Edremit ilçesi Kazdağları’nın temiz ve kaliteli havası ile tercih nedeni oluyor. Büyükşehirlere ve Balkan ülkelerine yakınlığı ile de dikkatleri üzerine çeken Edremit ilçesindeki tesislerde bayram doluluk oranları yüzde 90’ları geçerken, ilçenin 500 bin yerli ve yabancı turisti ağırlaması bekleniyor.(İHA)
O ilçeye bayram tatilinde 500 bin kişi bekleniyor
9 günlük Kurban Bayramı tatiline sayılı günler kala Edremit denizi, termal tesisleri ve Kazdağları ile yerli turistlerin büyük ilgisini çekiyor.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de nikah kıyacaklardı, hayatlarının şokunu yaşadılar
Manisa'da Salihli'de milyonluk bayi vurgunu
İzmir'de mezarlıklar doldu
İzmir'de sahilde yeni doğmuş bebek cesedi bulundu
Sahipsiz Kalan Evler Neden Ölür?
Muğla'da önce karısını, sonra kendini vurdu
İzmir'de ekmeğin fiyatı 17,50 lira oldu
Görenler gözlerine inanamadı: Kayalıktaki dev ahtapotu elleriyle avladı
Manisa'da boşanma aşamasındaki eş dehşeti: 4 kişiyi katletti
İZSİAD Başkanı Alaattin Yüksel'den ekonomi uyarısı





