Manisa'nın 100 bin nüfusu geçen ilçelerinden biri olmasına rağmen ÖSYM sınavları için başka ilçelere gitmek zorunda kalan adaylar artık kendi şehirlerinde sınava girebilecek. Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Alaşehir Kaymakamlığı aracılığıyla yaptığı başvuru olumlu değerlendirildi ve bundan sonra ÖSYM sınavlarının Alaşehir'de de yapılmasına karar verildi.
Üniversite sınavları başta olmak üzere, ÖSYM tarafından düzenlenecek olan tüm sınavlar Manisa'nın Alaşehir ilçesinde de yapılabilecek. Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yaklaşık iki ay önce Alaşehir Kaymakamlığı kanalıyla Üniversiteye Giriş Sınavlarının (AYT, TYT) Alaşehir’de yapılması için başvuruda bulunmuştu. Yapılan değerlendirmeler sonunda ilgili kurumlar, sınavların Alaşehir’de yapılmasına karar verdi. Bu karar Alaşehirlileri ve çevre ilçelerdeki adaylar tarafından sevinçle karşılandı. (İHA)
ÖSYM sınavları artık Alaşehir'de de yapılacak
Üniversite sınavları başta olmak üzere, ÖSYM tarafından düzenlenecek olan tüm sınavlar Manisa'nın Alaşehir ilçesinde de yapılabilecek.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de Şubat'ta en çok konut yine o ilçede satıldı!

İzmir'in o ilçesinde binalara sağlamlık vizesi geliyor

İzmir'in o ilçesine İZTAŞIT seferleri başlıyor

Manisa'da üç mahalle imar müjdesi geldi

Bayraklı için korku veren bina sağlamlığı açıklaması!

Meteoroloji İzmir'i uyardı! Sağanak yağış var!

İzmir'de Şubat'ta en çok hangi marka araçlar satıldı?

İzmir'de dehşet anları! Pompalıyla kalabalığa ateş açtı

İzmir'de 3 kadının farklı girişimcilik başarısı!

Prof. Ercan'dan İzmir için korkutan deprem uyarısı!