Kaf-Kaf, bu sezonki 6 maçlık rekorunu kırmak istiyor.
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 21. haftasında Pınar Karşıyaka, dün oynanan maçta Gaziantep Basketbol'a konuk oldu. 3. ve 4. periyotta üstünlüğünü hissettiren Kaf-Kaf, karşılaşmayı 84-77 kazanmayı başardı. Bu galibiyetle arka arkaya 5. maçını kazanan yeşil-kırmızılılar daha önce Galatasaray, Beşiktaş, Tofaş ve Fenerbahçe Beko'yu mağlup etmişti. İzmir temsilcisi, bu sezon en fazla üstü üste 6 maç kazanmıştı. Ufuk Sarıca ve öğrencileri kaybetmeden 2 maç daha kazanırsa bu sezon yeni bir rekor kıracak.
Öte yandan Pınar Karşıyaka, gelecek hafta zirve mücadelesi veren Türk Telekom'u konuk edecek. İzmir temsilcisinin kazanması halinde zirve için önemli bir adım atmış olacak. (İHA)
Pınar Karşıyaka, galibiyet serisine devam etti
Pınar Karşıyaka, 21. hafta mücadelesinde dün deplasmanda Gaziantep Basketbol'u mağlup ederek galibiyet serisini 5 maça çıkardı.
Yorumlar
Trend Haberler
2026’ya Girerken Yeniden Başlamak Mümkün
İzmir’e mevsimin ilk karı düştü
Manisa'da feci kaza: Aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti
Manisa'da boşanma aşamasındaki eşini sokak ortasında öldürdü
Manisa'da yüksek kesimlerde kar yağışı etkili oldu
Manisa'da cinayete kurban giden kadın son yolculuğuna uğurlandı
İzmir Urla'da kar yağışı etkili oldu
İzmir'in yüksek kesimleri kar yağışının etkisiyle beyaza büründü
Manisa'da otomobil ile elektrikli bisiklet çarpıştı
Tire'ye İZMAR açıldı





