Seçim kampanyasına hız veren AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Olgun ziyaretlerine devam ediyor. Önceki gün Kars-Ardahan-Iğdır Derneği ve Türkiye- Azerbaycan Derneği’nde coşkuyla karşılanan Olgun, şehri ikiye bölen üst geçit ve köprüleri yıkacaklarını söyledi.

Aday adaylığı başvurusunun ardından seçim kampanyası çalışmaları kapsamında temaslarını dur durak bilmeden sürdüren AK Parti Torbalı Belediye Başkan Aday Adayı Abdulvahap Olgun dernek ziyaretlerine devam ediyor. Gündüzleri vatandaş akşamları ise dernek ziyaretleri düzenleyen ve yoğun bir sevgi seli karşılanan Olgun’un projeleri tam not alırken, yoğun performansı ile göz dolduruyor.  Her gittiği yerde büyük bir ilgi ve sevgi seli ile karşılanan Olgun, önceki gün Kars-Ardahan-Iğdır Derneği ve Türkiye- Azerbaycan Derneği Torbalı Şubesini ziyaret etti. Dernek binasına sığmayan kalabalığa Torbalı için hazırlamış olduğu 20 büyük projeyi anlatan Olgun, görev için hazır olduğu mesajını yineledi. Çalmadık, kapı sıkılmadık el bırakmayacaklarını vurguladı. Açılış konuşmasını yapan eski dernek başkanları Mehmet Gökçe ve Mehmet Özkaya;  Abdulvahap Olgun’a başarı dileyerek, “Yıllardır çeşitli konumlarda Torbalı için hizmet eden Abdulvahap Olgun kardeşimizin başkanlık için adaylığını memnuniyetle karşıladık. Tırnaklarıyla çabalayıp fedakarlıktan kaçınmayan başkanımızın umuyoruz ki belediye başkanı olduğu takdirde elini taşın altına daha fazla koyacaktır. İlçemiz için hayırlısı diliyorum.’’ ifadelerini kullandı.

GÖREV ALMIŞ TÜM BAŞKANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Her fırsatta “tek derdim Torbalı” diyerek yola koyulduğunu ve Torbalı’yı marka bir şehre dönüştürmek istediğini vurgulayan Olgun, “Gerekli çalışmalarımızı yaptık ve ilçemize çağ atlatmak üzere yola çıktık. Ayrıca bu zamana kadar kim Belediye Başkanlığı yapmış herkese teşekkür ediyorum. Hayatta olmayanlara Allah’tan rahmet diliyorum. Torbalı için bir taş koyduysa her zaman yanında olduk. Bundan sonra da bu böyle olacak. Herkes gelsin kendisini anlatsın. Kara propagandayı bırakın. Projeniz nedir, onları anlatın. Kavga ve gereksiz tartışmalara harcayacak vaktimiz yok. Bu dernek binasında herkes gelip kendini anlatsın, dedikodu, karalama veya belden aşağı vurmak olmasın” ifadelerini kullandı.

“BELEDİYE BAŞKANI CESUR OLMALI”

Torbalı’nın hali hazırda birçok sorunu olduğunu ve çözümlerin de hazır olduğunu belirten Olgun, şehri ikiye bölen üst geçitleri yıkacaklarını söyledi.  Üst geçitlere her zaman karşı çıktıklarını ancak kendilerini dinletemediklerini söyleyen Olgun, “İlçenin en büyük sorunların başında üst geçitler geliyor. Büyükşehir Belediyesi bu ucube projeleri başımıza bela etti.  Bu proje ortaya çıkar çıkmaz öngörüde bulunup bunun yanlış olduğunu ve şehri ikiye bölerek sosyal hayatı olumsuz etkileyeceğini söyledik. Bir avuç insanla eylemler yaptık. Ama maalesef bu ucubeleri buraya dikenler buna kulak tıkadı. Yetmezmiş gibi üst geçidin bakımları dahi doğru düzgün yapılmıyor. Koskoca Büyükşehir Belediyesi bir asansöre çözüm bulamadı. Her gün hamile bayanlar, çocuklu aileler, yaşlılar ve engelli kardeşlerimiz bu ucubelerden zorlanarak geçiyor. Ama bizim dönemimizde bu ucubeler yıkılacak. Yerlerine batarlar yapılarak şehir nefes alacak. ‘Yıkamazsın’ diyenler var öyle bir yıkarız ki tüm Türkiye’de ses getirir. Belediye Başkanı cesur olacak. Taşın altına bedenini koyacak. ”  dedi.