AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Selçuk, Torbalı ve Gaziemir'de katıldığı programlarla seçim çalışmalarını sürdürdü. Kaya'nın gecenin geç saatinde gerçekleştirdiği Torbalı'daki Seçim Koordinasyon Merkezi açılış törenine binlerce hemşehrisi katıldı. Torbalılılar tarafından büyük bir coşku ile karşılanan Kaya, yoğun ilgi nedeniyle açılışı mitinge dönüştürdü. 

 

SELÇUK'A 600 TRİLYONLUK YATIRIM 

Programlarına ilk olarak sabah saatlerinde Selçuk'ta başlayan Kaya, "Selçuk'a toplamda 600 Trilyon lirayı bulan yatırım gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye devam ediyoruz. İzban Selçuk'a kadar uzatıldı, ilçeye doğalgaz getirildi, Efes Antik Kanal Projesi, Meryem Ana Tabiat Parkı ve Teleferik Projesi, Selçuk-Belevi-Tire bölünmüş yol inşaatı, yeni okullar, yeni hükümet konağı ve daha birçok kamu yatırımı ile Selçuk'un kaderi değişecek" dedi. 

SELÇUK BAMBAŞKA BİR ÇEHREYE BÜRÜNECEK

Selçuk'ta esnaf ziyaretleri yapan, pazarcılarla buluşan, partisinin Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştiren Kaya, iftarda da AK Parti Selçuk İlçe Başkanlığı tarafından kurulan gönül sofrasının konuğu oldu. İftar sonrası Selçuk'a bağlı Belevi'ye geçen Kaya, burada bir kahvehane toplantısı gerçekleştirdi. Selçuklulara uzun zamandır bekledikleri TOKİ ve Devlet Hastanesi konusunda da müjdeyi veren Kaya, TOKİ inşaatının başlayacağını, daha önceden siyasi sebeplerle CHP'li belediye meclis üyeleri tarafından itiraz edilen Devlet Hastanesi inşaatının da TOKİ alanı içerisinde yükseleceğini söyledi. Kaya, "Selçuklu hemşehrilerimizin huzuru, mutluluğu ve konforu için çalışmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar gerçekleştirilen ve halen devam eden yatırımlarla da Selçuk bambaşka bir çehreye bürünecek" şeklinde konuştu.

TORBALI'DA BÜYÜK COŞKU, GAZİEMİR'DE SAHUR 

Selçuk'tan sonra Torbalı'ya geçen Kaya, Torbalı Mahallesi Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi. Gecenin geç saatleri olmasına rağmen Torbalı'da toplanan binlerce kişiye seslenen Kaya, SKM açılışını mitinge çeviren Torbalılılara teşekkür etti. Torbalı'daki programdan sonra Gaziemir'e geçen Kaya, sahuru Gaziemir Meydanı'nda kurulan sofrada yüzlerce Gaziemirli ile birlikte gerçekleştirdi.


Kadın üreticilerden alışveriş yaptı

AK Parti İzmir 1. bölge 3. sıra milletvekili adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, Seferihisar Ulamış Köyü'nü ziyaret etti. Köy pazarında kendi ürünlerini satan kadınlarla sohbet eden Bölünmez, tarihi ilçede hükümetin kültür yatırımlarını anlattı.

AK Parti hükümetlerinin 15 yılda İzmir’de kültür ve turizme 182,50 milyon TL yatırım yaptığını, 109 özel tiyatroya 1 milyon 454 bin TL destek verildiğini, kültür varlıklarını geleceğe taşımak adına proje, bakım, onarımları ile müze teşhir-tanzim ve yapım işlerinin yanı sıra ören yeri çevre düzenleme işleri için yaklaşık 30,8 milyon TL ödenek ayrıldığını anlatarak, "İzmir’de 15 adet Bakanlar Kurulu Kararlı Türk ve 3 Adet Bakanlar Kurulu Kararlı yabancı kazı olmak üzere toplam 18 kazı çalışması için 2002- 2017 yılları arasında toplam 23.2 milyon TL ödenek aktarıldı" dedi.

Seçmenle iletişimi güçlendirmek için Konak’ta bir ofis açeceğini söyleyen Bölünmez, Buca Göksu Mahallesi'nde 3 bin kişinin katıldığı iftar sofrasında oruç açtı. Sahura kadar da Roman vatandaşlarla sokak sohbetleri yaptı. (AK Parti Basın Bürosu)