Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) ve Aile Hekimliği uygulamalarının AK Parti’nin sağlıktaki reformlarından sadece ikisi olduğunu belirten Eroğlu, “Her zaman ‘önce insan’ anlayışı ile çalışan hükümetimiz, Araştırma Hastanelerini ve personel sayılarını artırarak insana dokunan hizmetleri sürdürmektedir. Sağlıkta öncü AK Partidir. Bende AK Parti’nin bir mensubu olarak insanımıza hizmet etmek anlayışı ve heyecanıyla yola koyuldum” dedi.

Samimiyet karşılık buluyor

AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Melek Eroğlu, Menemen Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Hastane yetkilileri ve personeliyle bayramlaşan Eroğlu, ziyarete açık odalarda tedavi gören yatan hastalarla da bir araya geldi. Acil şifa dileklerini ileten ve hastalıkları hakkında bilgi alan Eroğlu, kısa süreli sohbetler etti. Eroğlu’nu ilgiyle karşılayan hastalar, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederken, hayırlı olsun dileklerini iletti. AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Melek Eroğlu’na sıkı sıkı sarılan bir kadın hasta, vekil olması ve Meclise girmesi için kendisine dua edeceğini söyledi. İnsanların samimiyetinin kısa süre içerisinde karşılık bulduğunu ifade eden Eroğlu, “Vatandaşlarımız samimiyetimize aynı şekilde karşılık veriyor. Doğruları tüm samimiyetimle anlatmaya devam ediyorum, onlar da bize kalplerini, gönüllerini açıyor” diye konuştu.

Hizmet anlayışı ve heyecanıyla…

AK Parti Hükümeti’nin insana dokunan tüm yeniliklere öncülük ettiğini hatırlatan Eroğlu, sağlık alanında da birçok yeniliği vatandaşın hizmetine sunduğunu bildirdi. Tam teşekküllü hastanelerin ve personel sayılarının artırıldığını kaydeden Eroğlu, “Dumansız hava sahası projesi, 2010 yılından bu yana uygulamaya alınan Aile Hekimliği uygulaması, acil yoğun bakımın ücretsiz yapılması ve Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) AK Parti Hükümetinin sağlık alanındaki hizmetlerinden bazıları. AK Parti’nin bir mensubu olarak bizde insanımıza hizmet etmek anlayışı ve heyecanıyla yola koyulduk. Daha yapılacak çok iş var. İnsanımız hizmet bekliyor.”