24 Haziran'da yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimiyle birlikte AK Parti İzmir Milletvekili seçilen Mahmut Atilla Kaya, Ceyda Bölünmez Çankırı ve Cemal Bekle, seçim çevreleri olan İzmir 1. Bölge'deki ilçelere teşekkür turuna çıktı. Teşekkür turunun ilk gününde Güzelbahçe, Narlıdere, Balçova, Gaziemir, Selçuk ve Torbalı ilçelerine giden vekiller, teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. 

 

YEREL SEÇİM STARTINI VERİYORUZ

İzmir'de 1 milyona yakın oy aldıklarını hatırlatan Mahmut Atilla Kaya, "İzmirli hemşehrilerimiz bir mesaj verdi. Burada verilen mesajların iyi okunması lazım. Cumhuriyet Halk Partisi'nin Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çizgisinden çıkması, milletimizin değerlerinden uzaklaşması İzmirli seçmeni rahatsız etti. İzmir'de gerçekleştirdikleri mitinge 2,5 milyon kişinin katıldığını iddia ettiler, sandıktan çıkan rakam, aldıkları oy ortada. İzmirliler CHP'ye prim vermedi. Biz İzmir'de 1 milyona yakın hemşehrimizin oyunu aldık. Önümüzde yerel seçimler var. Bu sonuçlar gösteriyor ki, İzmirli hemşehrilerimiz beceriksiz, vizyonsuz CHP'li yerel yönetimler yerine AK Partili yerel yönetimlerle buluşmak istiyor. Biz bu mesajı aldık. 2019 yerel seçim çalışmalarını da hemen başlatıyoruz" şeklinde konuştu. 

İZMİR'E HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Gece gündüz çalışarak İzmir'e hizmet etmeye devam edeceklerini belirten AK Parti İzmir Milletvekili Kaya, "Güzel bir propaganda süreci geçirdik. Son derece sağduyulu bir şekilde gerçekleşen seçim çalışmalarımızda herkesi kucakladık. Tercihi ne olursa olsun, sandık başına gidip vatandaşlık görevini yerine getiren tüm vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Seçimler geride kaldı, artık hizmet zamanı. Memlekete ve millete, Güzel İzmir'imize aşkla hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi. 

TÜRKİYE KAZANDI

Gezdikleri ilçelerde İzmirlilerin büyük ilgisiyle karşılaşan AK Partili milletvekilleri yaptıkları konuşmalarda ilk günkü gibi vatandaşları kucaklamaya devam edeceklerini söylediler. Seçimin kaybedeninin olmadığını, seçimi tüm Türkiye'nin kazandığını ifade eden AK Partili vekiller, AK Parti'nin İzmir'e hizmetlerinin de artarak devam edeceğinin altını çizdiler. (AK Parti Basın Bürosu)