İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisi hakkında ‘atıp tutan’ araştırma şirketi sahiplerine psikiyatriste gitmeleri tavsiyesinde bulundu.Bitlis ziyaretinde gazetecilere konuşan Akşener, dün akşam televizyonda ‘zap yaptığını’ belirterek her kanalda partisinin konuşulduğunu iddia etti. Kanalda konuşanların ‘en ilgincinin’ araştırma yapmış araştırma şirketi sahiplerinin olduğunu anlatan Akşener, “Onlara psikiyatri tavsiye ediyorum. Bu kadar asabi bir tavır olabilir mi? Ağız burun kayıyor hepsinin de” dedi.

İYİ Parti lideri şöyle devam etti: “Çok düşük olabilir, bize şans vermeyebilir; ben bunların hepsini saygıyla karşılıyorum. Ama asabiyetle, kavga eder gibi küçümseyerek ve şahsımı hedef alarak bizatihi konuşarak… Ben hayretler içinde kaldım. Dolayısıyla her gün bizim reklamımızı bu arkadaşlar yapıyor. Günün sonunda Allah onlardan razı olsun. Müthiş bir duyuru yapıyorlar. Nasıl olsa yer bulamıyoruz, bari kötü propoganda üzerinden reklamımız yapılıyor.”

Akşener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’yla bugüne kadar aralarında dolaylı, dolaysız ya da telefonla bir irtibatının olmadığını belirterek gelecekte CHP’yle ittifak yapacakları iddialarını yalanladı.(Hürriyet)