EGE MECLİSİ - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Atila Sertel, 3-4 Şubat tarihlerinde Ankara’da yapılacak CHP Kurultayı’nda Parti Meclisi üyeliğine aday olduğunu açıkladı.

 

“Ülkede adalet, Siyasette cesaret” sloganıyla adaylığını ilan eden CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, tüm delegelerden destek beklediğini ifade etti.

Milletvekilli seçildikten sonra parti içinde ilk kez bir göreve talip olduğunu belirten Sertel, şunları söyledi:

“2019 yılında yapılacak seçimler hem partimiz açısından hem de ülkemiz açısından son derece önemli. Bu anlamda partimizin seçimlerde izleyeceği yol haritasının şekillendiği Parti Meclisi’nde yer alarak geçmiş dönemde Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanlığım ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı’nda edindiğim deneyimler doğrultusunda medya konusunda ve gençlik örgütlenmesinde katkı koymayı istiyorum. Cumhuriyet’in ulu çınarı Cumhuriyet Halk Partisi’nin üyesi olmak benim için en büyük onurdur. Üyelerimiz takdir ederse ve görev verirse; partimizi iktidara taşımak için partimizin diğer tüm organlarında görev alan arkadaşlarımız gibi Parti Meclisi’nde de büyük bir mücadele ve özveriyle çalışmaya devam edeceğiz.”