CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Lozan anlaşması hakkındaki sözlerini değerlendirdi.
CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun sözlerinden satırbaşları şöyle:
Lozan neden gündeme gelir. Bu kadar işsizlik yoksulluk varken, insanlar can derdindeyken.
Lozan neden gündeme gelir? Lozan Türkiye’nin tapu senedi. Biz Lozan’ı savunuyoruz onlar Sevr’i savunuyorlar.
Çıkıp şu soruya cevap versin: Sen Sevr’i mi savunuyorsun?
Biz cumhuriyeti onlar hilafeti, biz vatandaşı onlar kul olmayı savunuyorlar. Ne demektir. O koltuğa cumhuriyetin ve Lozan’nın sayesinde oturduğunu unutmayacaksın arkadaş.
Kim oluyorsun sen. Nasıl böyle konuşabilirsin. Tarihine ihanet etmeye kimsenin hakkı yoktur.Cumhurbaşkanıysan otur adam gibi cumhurbaşkanlığını yap. Tarih bilmiyorsan çağır tarihçileri öğren.(internethaber)
CHP Lideri çok sert konuştu...
Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Lozan anlaşması hakkındaki sözlerini değerlendirdi.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de tır sürücüsü araç içerisinde ölü bulundu

İzmir’de hareketli anlar: Rehine operasyonu

İzmir'de öğrenci pencereden itildi 2 kat aşağıya düştü

İzmir'de okul çıkışı zorbalığa uğrayan çocuğa acımasız şiddet

Balçova saldırganı gece kulüplerinde de keşifler yapmış

Manisa'da yaşanan traktör kazasında can kaybı var

Manisa’da kamyonetle sepetli motosiklet çarpıştı

Balçova saldırganının ifadesi ortaya çıktı: Fuarı kana bulayacaktı

Manisa'da otomobilin çarptığı kadın hayatını kaybetti

İzmir'de traktör kazası: 33 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti