2019 seçim ittifakı için siyasi partilerde görüşme hareketliği devam ediyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i partisinin genel merkezinde ziyaret etti. Ziyaretin ardından Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener ortak açıklama yaptı.CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu İYİ Parti Genel Merkezi'ne gelişinde İYİ Parti Genel Başkan Yardımcıları Aytun Çıray, Koray Aydın ve Lütfü Türkkan karşıladı. Kılıçdaroğlu, daha sonra Akşener'in makam odasına geçti. İki lider, burada tokalaşarak, basın mensuplarına poz verdi. Kılıçdaroğlu ve Akşener görüşmesi, basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

 

KILIÇDAROĞLU: HERKES SANDIĞA GİTSİN

Kılıçdaroğlu görüşme sonrası yaptığı açıklamada, "Herkes sandığa gitsin. Bütün sandıklara sahip çıkacağız. Güçlü bir demokrasiyi bu ülkeye getirmek için hep birlikte çalışacağız. Ben tekrar sayın genel başkanın şahsında tüm arkadaşlara saygılarımı iletiyorum" dedi. 

İTTİFAK AÇIKLAMASI YOK

Meral Akşener ve Kemal Kılıçdaroğlu gazetecilerin 'ittifak' sorusuna 'Bu konu hakkında konuşmayacağız" diyerek karşılık verdi.(Posta)