24 Haziran Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel seçimlerine yönelik çalışmalarını sürdüren Ak Parti İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar, “Her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Ürettiğimiz projelere ek olarak bize ulaştırılan talepleri de en kısa sürede yerine getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

İzmir'in Selçuk İlçesine ziyarette bulunan Ak Parti İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar, yaklaşık 7 ay önce Diyarbakır'da PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan özel harekât polisi 26 yaşındaki Ahmet Alp Taşdemir'in babası tarihi İsa Bey Camii imamı İbrahim Taşdemir'le de görüştü. Ziyareti sırasında Taşdemir'in lojman sıkıntısı yaşadığını öğrenen Hotar, hemen çalışma başlatarak, lojmanla ilgili sorunun çözülmesini sağladı.

KÜÇÜKMENDERES ÜZERİNE İKİ KÖPRÜ

Ziyaretin ardından iftar programına katılıp Selçuk’luda yine vatandaşlarla bir araya gelen Hotar’a, Kuyumcu bölgesinde yaşayan çiftçilerin nehir üzerinde köprü bulunmaması nedeniyle yaşadığı sıkıntı aktarıldı. Çiftçilerin tarlalarına ve Selçuk Meyve Haline gitmesini kolaylaştırmak, ayrıca 12 kilometrelik yolu 300 metreye düşürmek için DSİ yetkilileriyle görüşen Hotar, çiftçilerin istediği iki noktaya iki ayrı köprü yaptırılması için çalışmaların başlatılmasını sağladı. Hotar, iki köprünün tamamlanmasıyla yakıt ve zamandan önemli tasarruf sağlanacağını kaydetti.

MODERN HASTANE İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLATILDI

Selçuk halkının bir diğer talebi olan ilçeye modern bir devlet hastanesi kazandırılması için de çalışma başlattıklarını söyleyen Hotar, “Her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Ürettiğimiz projelere ek olarak bize ulaştırılan talepleri de en kısa sürede yerine getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Hızımıza hız katmak için de 24 Haziranda vatandaşlarımızın desteğini rica ediyoruz” dedi.