EGE MECLİSİ - Elini taşın altına koyarak, devlet ve milletin menfaati için İYİ Parti'den İzmir Milletvekili aday adayı olduğunu söyleyen Doğruyol, "Hiçbir ayrım gözetmeden, kimseyi ötekileştirmeden, milletimize hizmet etmek için siyasete atıldım. Kişisel hırs ve beklenti ile değil, Türkiye'nin sorunlarının çözümüne katkıda bulunmak için yola çıktım" dedi. İzmir'in kendisi için çok özel olduğunu da belirten Doğruyol, "Bu kente hizmet etme düşüncesi bile benim için büyük gurur ve heyecan kaynağıdır" diye konuştu.

 

Daha önce 9 dönem Türkiye Kamu Sen İzmir İl Temsilciği ve 18 yıl da Türk Sağlık Sen İzmir 1 No'lu Şube Başkanlığı görevini yürüttüğünü hatırlatan Doğruyol, "Sendika başkanlığım sürecinde çizgimi hiç değiştirmedim. Her zaman çalışanların hak ve hukukunu korumak için mücadele ettim. Profesöründen hizmetlisine kadar herkesin yanında oldum. Ancak bunları yaparken, Türkiye'nin sorunlarına da hiçbir zaman kayıtsız kalmadım, görüşlerimi de açıkça ortaya koydum. Kimseden çekinmeden, Türkiye'nin menfaati için doğrunun yanında, yanlışın da her zaman karşısında oldum. Dış tehditlere maruz kalan, ekonomik sıkıntılarla uğrayan ülkemize, hizmet etmek ve sorunların çözümüne katkı sağlamak için yola çaktım" dedi.

 

ÜLKEMİZİN DEĞERİNİ BİLMELİYİZ

Doğruyol, "Hiçbir dil, din, mezhep ve ırk ayrımı gözetmeksizin, bu ülkeye ihanet etmeyen her vatandaş başımızın tacıdır. Türk milletinin birlik ve beraberliği her şeyden daha önemlidir. O yüzden bu ülkemizin değerini bilmeli, kişisel hırs ve kaygıları bir kenara bırakarak Türkiye'nin gelişmesi, büyümesi ve tehditlerin savuşturulması için mücadelemizi sürdürmeliyiz. Ben de bu düşünceler ile milletvekili aday adaylığımı açıkladım" diye konuştu.

 

İZMİR, İYİ PARTİ'Yİ SEVDİ

Toplumun farklı kesimleriyle iç içe olduğunu, onların talep ve beklentilerini çok iyi bildiğini aktaran Doğruyol, İYİ Parti'nin de İzmirliler tarafından benimsendiğini söyledi. İYİ Parti'ye olan ilginin her geçen gün arttığını belirten Doğruyol, bunun sandığa yansıyacağından de şüphe etmediğini vurguladı. İzmir'in kendisi için çok özel olduğunu söyleyen Doğruyol, "İzmir'in yeri benim için hep ayrıdır. Hayatımın en güzel günlerini burada geçirdim. Kaderimin İzmir ile birleştiğini söyleyebilirim. Bu kente hizmet etme düşüncesi bile benim için büyük heyecan kaynağı. Türkiye'nin vatansever, aydın ve modern insanlarının yaşadığı İzmir, her şeyin en iyisini ve en güzelini hak ediyor" diye konuştu. (İYİ Parti Basın Bürosu)