Altı yıl aradan sonra yeşil sahalara geri dönen Salihli Adalaspor, ligi 2. sırada tamamlayıp 1. Amatör Küme’ye yükseldi.
Salihli’yi amatör liglerde yıllardır temsil eden ancak maddi sıkıntılar nedeniyle liglerden 6 yıldır uzak kalan Adalaspor, Kulüp Başkanı Suat Pekçolak öncülüğünde yeniden liglere geri dönüş yaptı. Bu sezon Manisa 2. Amatör Küme’de mücadele eden ve ligi şampiyon Beyliklispor’un ardından 2. sırada tamamlayan Adalaspor “Yeni gelmedik, geri geldik” sloganıyla hedefine ulaştı.
Büyük emekler verdiklerini söyleyen Kulüp Başkanı Suat Pekçolak “Haklı bir gurur yaşıyoruz. Teknik ekibi ve futbolcuları kutluyorum. Bizi destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bu başarı taraftarlarımıza ve tüm Salihli'ye armağan olsun" dedi.
Salihli Adalaspor’da 1. Amatör Küme sevinci
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'deki silahlı kuyumcu soygunu kamerada
İZSİAD'da kadınların başarı hikayeleri ve toplumsal temsil konuşuldu
İzmir'in konutta en gözde ilçesi belli oldu
Manisa'da bıçaklı kavga cinayetle bitti
İzmir'de toplu ulaşıma zam geldi
İzmir'in tanzim satış mağazaları 21 şubeye ulaştı
Çanakkale Savaşlarının tarihimizdeki yeri
Refüje çarpıp karşı şeride geçen otomobil başka araca çarptı: 1 ölü
Manisa’da sepetli motosiklet üzüm bağına uçtu: 1 ölü
Uşak'ta av tüfeği ile vurulan kişi hayatını kaybetti





