Bölgesel Amatör Lig 9. Grup son maçında şampiyonluğu averaj ile kaybeden Sökespor'da taraftarlar, Yatağan'da polisi taşladı, otobüs duraklarına zarar verdi.
Bölgesel Amatör Lig 9. Grup son haftasına lider olarak giren Sökespor, deplasmanda Yatağanspor'la, lig ikincisi Bornovaspor ise Kızılcabülük ile karşılaştı. Sökespor, rakibiyle 2-2 berabere kalarak ligi 52 puan ve averajla ikinci sırada tamamladı. Haftaya 49 puanla giren Bornovaspor ise mücadeleyi 6-0 kazanarak Sökespor ile aynı puanda olmasına rağmen averajla şampiyonluğunu ilan etti.
Takımlarını desteklemek için Aydın Söke’den, Muğla'nın Yatağan ilçesine gelen ve şampiyonluğu averaj ile rakibine kaptıran Sökespor'da taraftarlar, maç sonu taşkınlık yaparak, polis ekiplerine ve TOMA aracına saldırdı. Taraftarlar, ellerinde taşlarla otobüs bekleme kabinlerinin de camlarını kırarak zarar verdi.(İHA)
Şampiyonluk gitti, ortalık savaş alanına döndü
Şampiyonluğu averaj ile kaybeden Sökespor'da taraftarlar, Yatağan'da polisi taşladı, otobüs duraklarına zarar verdi.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de İkinci El Pazarı'ndan herkes istediğini bulabiliyor
İzmir'de anne ve babasını öldürüp hayatını son verdi
İzmir'de korkunç kaza, sürücü hayatını kaybetti
İzmir ve Manisa ve Balıkesir'de korkutan deprem
İzmir'de pazarda kaybolan 15 yaşındaki çocuktan 22 gündür haber alınamıyor
Kütahya'da pancar hasadı başladı
Foça'da kızıyla telefonda görüşürken sel sularına kapıldı
İzmir'de sağanak yağış yolları göle çevirdi
Tiyatronun sembol isimlerinden Melek Tartan vefat etti
Foça'da Kaptanoğlu'nun cansız bedenine ulaşıldı





