Seferihisar Belediyesi, Beyler Zeytinyağı Fabrikası’nın bu sezonki açılışını gerçekleştirdi. Üreticilerin büyük emeklerle yetiştirdiği taze zeytinler fabrikada sıkıma alınarak zeytinyağı üretimine başlandı.
Seferihisar Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu sezon da üreticilerin yanında yer aldı. 6 yıldır devam eden destek politikasıyla, üreticilerden yüzde 8 ve yüzde 12 oranında hak payı alarak hizmeti sürdürüyor.
“Bu toprakların bize en büyük armağanı zeytin”
Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, açılışta yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Seferihisar’ın bereketli topraklarında yetişen zeytinler, bizim en büyük zenginliğimiz. Üreticimize her zaman destek olmaktan gurur duyuyoruz. Bu yıl da hak payı oranlarımızı değiştirmeden, üreticilerimizin gelirlerini korumayı ve zeytinyağı üretiminin sürekliliğini sağlamayı başardık. Seferihisar Belediyesi olarak üreticimizi desteklemek öncelikli görevlerimizden biri. Tüm üreticilerimize bol bereketli bir hasat sezonu diliyorum.”
Seferihisar’da zeytinyağı sezonu açıldı
Üreticilerin büyük emeklerle yetiştirdiği taze zeytinler fabrikada sıkıma alınarak zeytinyağı üretimine başlandı.
Yorumlar
Trend Haberler
Urla'da korkunç olay: Anne ve oğlu evde ölü bulundu
İzmir Otogarı’nda yol haritası belli oldu
İzmir'de feci kaza: Tıra çarpan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti
Börülce üreticisinin yüzü gülüyor
Urla’da 2600 yıllık bağbozumu coşkusu
Çiğli'de acı olay: Anneanne ve torunu yangında öldüler
Komşuluk Haritamız Nerede Değişti?
Manisa'da serinlemek için suya giren genç hayatını kaybetti
2 gündür kayıp olarak aranan adam aracında ölü bulundu
Söke'de trenin altında kalan kadın hayatını kaybetti





