Muğla’nın Menteşe ilçesinde öğle saatlerinde Orhaniye Mahallesi İsmet Çatak Caddesi üzerinde koloni halinde havada uçan bal arıları yolu ikiye ayıran refüj içindeki ağaca konarak oğul verdi.
Menteşe ilçesinin en işlek caddelerinden birisi olan ve araç trafiğinin eksik olmadığı İsmet Çatak Caddesi üzerinde koloni halinde uçan arılar dikkat çekti. Vatandaşların da ilgisini çeken koloni halinde uçan arılar vatandaşların meraklı bakışları arasında orta refüj içindeki bir ağaç kondular.
Ana arı ve işçi arıların tespit ettiği ağaca konan bal arısı kolonisi tehlike içermezken, bir vatandaş arı kolonisini çuvala koymak için uzun süre uğraş verdi. Koruyucu olmadan arı kolonisini çuvala koymak isteyen vatandaşın o anları da ilginç görüntü oluşturdu. Çevresinde binlerce bal arısının uçmasına aldırış etmeyen vatandaş arıları çuvala koymayı başardı.(İHA)
Şehrin göbeğinde arılar oğul verdi
Cadde üzerinde koloni halinde havada uçan bal arıları yolu ikiye ayıran refüj içindeki ağaca konarak oğul verdi.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de motosiklet kazası: Sürücü hayatını kaybetti
Şarampole düşen traktörünün altında hayatını kaybetti
Emekli sulama birliği çalışanı evinde ölü bulundu
Çeşme ve Urla’da metrekare fiyatları 200 Bin TL’yi aşarak rekor kırdı
Manisa'da attan düşen kadından acı haber
4 yaşındaki kayıp çocuk sulama havuzunda ölü bulundu
CHP’nin Kapatılması ve Yeniden Açılmasının Hikayesi
CHP içi çatışmalar daha önce mahkemelik oldu mu?
CHP Mallarına El Konulması Meselesi
İZSİAD Üyeleri EÇEV'in bağış şampiyonu oldu





