İlk hasadı yapan üretici Yavuz Tun’un 120 kilo kirazı, Sancaklıbozköy Kiraz Pazarında yapılan sembolik açık artırma ile 800 TL’den tüccar Hüseyin Çimen tarafından satın alındı
Kuzey Yarım Küre’nin ilk kiraz hasadı Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde yapıldı. Manisa’dan toplanan kirazlar bayramda İstanbul ve Ankara sofralarını süslemek üzere yola çıkarken, ilk kirazın kilogramı yapılan açık artırma sonunda 800 TL’den alıcı buldu.
Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde sezonun ilk erkenci kirazlarının hasadına başlandı. Aşağıçobanisa'da üretici Yavuz Tun tarafından yapılan erkenci kiraz hasadında ilk kiraz da her yıl olduğu gibi sembolik olarak yapılan açık artırma ile alındı. 250 TL’ den başlatılan açık artırmayı 800 TL fiyat veren tüccar Hüseyin Çimen kazanarak ilk kirazları satın aldı. (İHA)
Sezonun ilk kirazı 800 TL’den satıldı
Sancaklıbozköy Kiraz Pazarında yapılan sembolik açık artırma ile 800 TL’den tüccar Hüseyin Çimen tarafından satın alındı.
Yorumlar
Trend Haberler

Türkiye’nin ilk sünger otoparkı İzmir’de yapıldı

Manisa Ovası açık soğuk hava deposu gibi

Yangına uykuda yakalanan çiftçi feci şekilde öldü

İzmir’de yüzü maskeli kadın iş yerine böyle ateş etti

Manisa'da tamir ettiği sundurmanın altında hayatını kaybetti

Manisa'da o bölgeye gün boyu ücretsiz ulaşım başladı

Manisa'da traktör kazasında çiftçi hayatını kaybetti

İzmir'in korkulu rüyası 'hayalet nişancı' yakalandı

Sabuncubeli Tünellerini kullananlar için önemli uyarı

Manisa'da traktör kazasında 3 çocuk annesi kadın hayatını kaybetti