Göztepe taraftarı, Erzurumspor maçı öncesinde kale arasında yaptıkları koreografiyle görsel bir şova imza attı. Koreografide Göztepe’nin 1960’lı yılların sonunda elde ettiği Avrupa başarılarının gazete kupürlerine yansıyan haberlerine yer verildi.
Spor Toto 1. Lig’in ikinci haftasında Göztepe’nin Erzurumspor FK’yi konuk ettiği maç öncesinde Göztepe taraftarı muhteşem bir koreografi hazırladı. Sarı-kırmızılı taraftarlar, seremoni esnasında kale arası tribünün tamamını kapsayan bir koreografi yaptı. Koreografide Göztepe’nin 60’lı yılların sonunda Avrupa’da elde ettiği başarılı sonuçlara ve sonuçların dönemin gazete kupürlerine yansıyan haberlere yer verildi. Koreografinin orta kısmında ise dev bir Göztepe arması yer aldı. Koreografinin açılmasıyla beraber tüm taraftarlar söyledikleri tezahüratlarla takımlarına destek oldu.

Göztepe’nin yabancı başkanı Ankersen ilk kez tribünde
Göztepe’nin yeni sahibi ve başkanı Danimarkalı iş insanı Rasmus Ankersen, takımının iç sahada Erzurumspor FK ile oynadığı maçı tribünden takip etti.
Spor Toto 1. Lig’in ikinci hafta maçında Göztepe, Erzurumspor FK’yi konuk etti. Mücadeleyi geçtiğimiz günlerde Göztepe’nin yüzde 70 hissesini devralan Sport Republic şirketinin CEO’su ve Göztepe’nin yeni başkanı Danimarkalı iş insanı Rasmus Ankersen de takip etti. Ankersen’e Göztepe’nin eski sahibi Mehmet Sepil ve Sport Republic Başkanı Henrik Kraft da eşlik etti. Karşılaşmayı locadan takip eden Ankersen, zaman zaman telefonuyla stadyumdaki atmosferi görüntüledi.(İHA)