Yunusemre Belediyespor'un başarılı Wushu sporcusu Afra Betül Çetinkaya, Bulgaristan'da yapılan 2022 Avrupa Şampiyonasında Manisa'ya çifte madalya kazandırdı.
Yunusemre Belediyespor'un şampiyon Wushu sporcusu Afra Betül Çetinkaya, 12-15 Mayıs tarihlerinde Bulgaristan'ın Burgaz şehrinde yapılan Wushu Kung-fu Avrupa Şampiyonası'nda Genç Kadınlar Yang Stili Obsiyonel Taichi ve Taichi Jian Stilinde iki ikincilik derecesi elde etti. Büyük bir başarıya imza atan Afra Betül Çetinkaya'yı kutlayan Yunusemre Belediyespor Kulüp Başkanı Arif Alkan, "Ay yıldızlı bayrağımızı layıkıyla temsil ederek ülkemize iki madalya birden kazandıran sporcumuzu ve antrenörümüzü tebrik ediyorum. Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi'nin tam desteğiyle birçok spor dalında hizmet veren kulübümüz için 2022 yılı oldukça başarılı geçiyor. Yılsonuna kadar başarı çıtasını daha yukarıya çekmek için çalışacağız. Gençlerimiz her türlü desteği hak ediyor, onlar bizim gurur kaynağımız" dedi. (İHA)
Manisalı Afra Avrupa ikincisi oldu
Yunusemre Belediyespor'un başarılı Wushu sporcusu Afra Betül Çetinkaya, Bulgaristan'da yapılan 2022 Avrupa Şampiyonasında Manisa'ya çifte madalya kazandırdı.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de tır sürücüsü araç içerisinde ölü bulundu

İzmir’de hareketli anlar: Rehine operasyonu

Balçova saldırganı gece kulüplerinde de keşifler yapmış

Manisa'da yaşanan traktör kazasında can kaybı var

CHP’nin başına gelenleri DP de yaşamıştı

Manisa’da kamyonetle sepetli motosiklet çarpıştı

Manisa'da otomobilin çarptığı kadın hayatını kaybetti

İzmir'de günde 2 bin kişi 50 TL'den karnını doyuruyor

Vatandaşlar saldırganı linç etmek istedi, polis engelledi

Bergama Vapuru ile İzmir Körfezi'nde tarihe yolculuk