Manisa’nın Kula ilçesinde lastiği patlayan bir tır zincirleme kazaya neden oldu. 4 otomobil ve 1 minibüsün karıştığı kazada 6 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre kaza, Kula ilçesi İzmir-Ankara D300 karayolu Kavacık rampasında meydana geldi. Bayram trafiğinin yoğun olduğu karayolunda, İzmir istikametinde lastiği patlayan bir tıra çarpmamak için bir otomobil manevra yapınca zincirleme meydana geldi. Toplam 4 otomobil ve 1 minibüsün karıştığı kazada araçlarda bulunan 6 kişi yaralandı. Kazanın ihbar edilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, Kula Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Öte yandan kazanın ihbar edilmesinin ardından olay yerine gelen emniyet güçleri, bölgede geniş trafik önlemi aldı. Kaza sebebiyle İzmir-Ankara D300 karayolunun trafiğe kapanmasının ardından ilçe merkezindeki alternatif yollardan trafik akışını sağlayan ekipler kazaya karışan araçların yoldan kaldırılmasıyla karayolunda trafik akışını sağladı.
Tırın lastiği patladı, 5 araç birbirine girdi
Manisa’da lastiği patlayan bir tır zincirleme kazaya neden oldu. 4 otomobil ve 1 minibüsün karıştığı kazada 6 kişi yaralandı.
Yorumlar
Trend Haberler

Manisa'da motosiklet yoldan çıktı: 1 ölü, 1 yaralı

Manisa'da alzheimer hastası yaşlı adam her yerde aranıyor

İzmirli imam hayatını kaybetti

Çaldığı araç ile kaza yaptı vatandaşlar yakalandı

Yakaladığı ahtapotu öpüp sevdi, denize bıraktı

Kamyonun çarptığı temizlik işleri personeli hayatını kaybetti

Muğla'da su borusu bomba gibi patladı

Öğle namazını kıldırdı, kalp krizi geçirip hayatını kaybetti

Deniz koydum adını!

TÜRKONFED Yuvarlak Masa Toplantı serisinin ilki İzmir'de gerçekleşti