İzmir'in Balçova ilçesinde İzmir Çeşme Otoyolu'nda, tuğla yüklü bir kamyonun devrilmesi sonucu yol, bir süre trafiğe kapandı. Kazada yaralanan kamyon sürücüsü hastaneye kaldırıldı.
Kaza saat 09.00 sıralarında İzmir Çeşme Otoyolu İkiztepe Viyadüğünde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Y.K. idaresindeki 45 AHF 638 plakalı tuğla yüklü kamyon kontrolden çıkarak yola devrildi. Yola saçılan tuğlalar nedeniyle otoyol, Çeşme istikametine ulaşıma kapandı. Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. Yaralanan kamyon sürücüsü sağlık ekipleri tarafından ambulansla Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.
Karayolları ekipleri tuğlaların temizlenmesi için çalışma başlatırken, kaza ile ilgili başlatılan inceleme sürüyor. (İHA)
Tuğla yüklü kamyon devrildi, otoyol trafiğe kapandı
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de tır sürücüsü araç içerisinde ölü bulundu

İzmir’de hareketli anlar: Rehine operasyonu

İzmir'de öğrenci pencereden itildi 2 kat aşağıya düştü

İzmir'de okul çıkışı zorbalığa uğrayan çocuğa acımasız şiddet

Balçova saldırganı gece kulüplerinde de keşifler yapmış

Manisa'da yaşanan traktör kazasında can kaybı var

Manisa’da kamyonetle sepetli motosiklet çarpıştı

Balçova saldırganının ifadesi ortaya çıktı: Fuarı kana bulayacaktı

Manisa'da otomobilin çarptığı kadın hayatını kaybetti

İzmir'de traktör kazası: 33 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti