Uşak'ta çıkan silahlı çatışmada 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi ise yaralandı.
Olay, Uşak merkeze bağlı Elmalıdere Mahallesi Elmalı Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, E.E. ve G.S. beyaz bir otomobille seyir halinde olduğu sırada Elmalı Sokak ve 1. Gül Sokak kesişiminde eskiden husumetli oldukları Emrah Bozbey, B.D. ve H.B ile karşılaştı. Karşılaşma sonucu, E.E. tüfekle Emrah Bozbey'e ateş ederken Bozbey ise tabancayla otomobile ateş ettiği sırada E.E.'yi yaraladı.
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Sağlık ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. 112 Sağlık ekiplerince yapılan ilk incelemede Emrah Bozbey'in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. E.E. ise yaralı olarak G.S. tarafından kendi imkanlarıyla Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi önüne bırakıldı.
Polis ekiplerince olay yerinde yapılan incelemenin ardından Bozbey'in cenazesi Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
Öte yandan olaya karışan B.D. ve H.B. gözaltına alınırken, hastaneden firar eden G.S. için de yakalama çalışması başlatıldığı öğrenildi. (İHA)
Uşak'ta silahlı çatışma: 1 ölü, 1 yaralı
Uşak'ta çıkan silahlı çatışmada 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi ise yaralandı.
Yorumlar
Trend Haberler
Şarampole düşen traktörünün altında hayatını kaybetti
Emekli sulama birliği çalışanı evinde ölü bulundu
4 yaşındaki kayıp çocuk sulama havuzunda ölü bulundu
Manisa'da attan düşen kadından acı haber
Çeşme ve Urla’da metrekare fiyatları 200 Bin TL’yi aşarak rekor kırdı
Bayram Sevinci mi, Yol Çilesi mi?
Manisa'da otomobil elektrikli bisiklete çarptı: 1 ölü
İZSİAD'dan çalışan sağlığı için örnek tarama projesi
CHP Mallarına El Konulması Meselesi
CHP içi çatışmalar daha önce mahkemelik oldu mu?

