Unutulmaz bir tatil deneyimi yaşamayı istediğiniz zaman Fethiye The Bay Beach Hotel; çevre dostu ve güler yüzlü hizmetleriyle ön plana çıkmaktadır. Siz de Fethiye The Bay Beach Hotel ile harika bir tatil deneyimi yaşayın! Keyifli bir tatil mi yaşamak istiyorsunuz? Ailenizle ve sevdiklerinizle unutulmaz eğlenceli bir tatil mi geçirmek istiyorsanız? O zaman Fethiye The Bay Beach Hotel en mantıklı çözümleri sizlerle buluşturuyor!

Fethiye yolu üzerine konumlanan ve tam 50 bin m2’lik bir alana kurulu olan Fethiye The Bay Beach Hotel; konforlu bir tatil fırsatı sunuyor. Fethiye balayı oteli konseptine uygun bir hizmeti sunabilme kabiliyetine sahip üst düzeyde bir tesis olan Fethiye The Bay Beach Hotel; konumu itibariyle son derece kolay bir lokasyonda bulunuyor.

Sığla Ormanlarıyla kaplı bir doğal güzelliğin merkezine konumlanan Fethiye The Bay Beach Hotel; havayoluyla da pratik bir ulaşım olanağına sahip! Dalaman havalimanına sadece 38 km mesafede yer alan bu güzel otel aynı zamanda kendi özgü doğal mimarisiyle de ilgi çekmeyi başarıyor. Günlüklü koyunda yer alan bu özel tesis, Fethiye denize sıfır otel konseptine de sahip! Tam anlamıyla doğa dostu bir anlayışla yönetilen bu otel, hem Türkiye’de hem de dünyadaki en tesisler arasında gösteriliyor!

Fethiye The Bay Beach Hotel Fırsatları

Fethiye kent merkezine sadece 17 km mesafe yer alan Fethiye The Bay Beach Hotel; tam 300 bin m2’lik bir alan üzerinde etkinlikler düzenleyebiliyor. Tam anlamıyla harika bir tatil deneyimini yaşamanız noktasında alternatif fırsatları sunan bu otel, günümüz itibariyle adından sıklıkla söz ettiriyor. Bu durum otelin son zamanlarda adından sıklıkla söz ettirmesini de mümkün kılıyor. Konuklarının tüm ihtiyaçlarına uygun bir konsept geliştiren otelde her zaman müşteri dostu bir hizmet anlayışı da bulunuyor!

Konumu itibariyle harika bir lokasyonda yer alan Fethiye The Bay Beach Hotel; unutulmaz bir tatil deneyimi noktasında alternatif etkinlikleri de konuklarıyla buluşturuyor. Hem Fethiye balayı oteli denildiğinde hem de Fethiye denize sıfır otel konsepti denildiği akla gelen ilk seçenek olan bu otel, unutulmaz bir tatil deneyiminin de adresi konumunda yer alıyor!

Fethiye The Bay Beach Hotel ile Unutulmaz Anlar Yaşayın!

20 adet standart odaya sahip olan Fethiye The Bay Beach Hotel; 12 adet standart tarzda bungalov ile 5 adet de Deluxe Bungalov eve sahip! Ayrıca otelin içerisinde 2 adet Deluxe Suite Bungalov ile 3 adet de FamilySuites yer alıyor. Konuklarına alternatifi bol seçenekler sunabilen Fethiye The Bay BeachHotel’de 3 adet Sultan Suites ile 1 adet Pasha Suite bulunuyor. Bütün bunların yanı sıra otelde 5 adet yüzme havuzlu Premum villa da yer alıyor.

Hemen Rezervasyon İçin:

Fethiye The Bay Beach Club Hotel

0252 424 09 73