Google Play Kodu, App Store Hediye Kartı, PUBG Mobile UC Kodu, Roblox Robux Gift Card gibi dijital hediye kartları ile oyun içinde geçerli öğeleri satın alabilirsiniz. Uygulamalarda ve mobil oyunlarda geçerli dijital hediye kartları nerede satılmaktadır?

Oyunların ve dijital e-pin kodlarının Türkiye’deki yetkili satış sitesi olan Oyunfor.com üzerinden mobil oyunlarda kullanılan aradığınız dijital hediye kartlarını bulabilirsiniz.

Google Play Kodu olarak hesabınıza yükleme yapabileceğiniz 25 TL, 50 TL, 100 TL, 250 TL, 500 TL, 1000 TL ve 25 TL ile 1250 TL arasında belirlediğiniz tutar kadar yükleme yapabildiğiniz dijital bakiyelerden satın alabilirsiniz. Google Play Store hesabınıza yükleyeceğiniz bu tutarlar sayesinde Google Play’de yer alan tüm uygulamalar ve oyunlar için bakiyenizi kullanabilirsiniz.

App Store uygulamasının kullanıldığı akıllı telefon ve cihazlar için Apple Store 25 TL ve 50 TL şeklinde satılan App Store Hediye Kartı satın alarak hesabınıza yükleyebilirsiniz. App Store’da yer alan tüm uygulamalar ve mobil oyunlar dahil olmak üzere yararlanabileceğiniz bu kartları ayrıca Itunes, App Music, iCloud gibi hizmet içi alımlarınızda da kullanabilirsiniz.

Popüler oyunlarda geçerli dijital bakiyeleri Store hesabınıza yükleme yapmadan oyun hesabınız üzerinden de aktif edebilirsiniz. PUBG Mobile UC , Roblox Robux gibi kartlar sayesinde hem ios hem de android cihazınızda üzerinden oyun hesabınıza bu kodları yükleyebilir ve oyun içi öge alımlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Dijital e-pin kodlarının ve hediye kartlarını satın alabileceğiniz Oyunfor.com üzerinden mobil oyunlarda geçerli oyun içi bakiyeler satın alabilirsiniz. Oyun hesabınızı ve karakterinizi güçlendirip, eğlenceyi daha fazla yaşayabilirsiniz.