EGE MECLİSİ- İzmir’in Karabağlar ilçesinde henüz kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından AK Parti İlçe Başkanlığına silahlı saldırı düzenlendi. Dört kurşunun isabet ettiği binada maddi hasar meydana gelirken, saldırıda ölen yada yararlanan olmadı. 

Gerçekleşen saldırı sonrası egemeclisi.com'a açıklamalarda bulunan AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican "Bunun terör saldırısı mı yoksa başka bir niyetle mi yapıldığı henüz belli olmadığı için gerekli değerlendirmelerden sonra bunu tekrar hep birlikte inceleyeceğiz" dedi.

Kendisinin AK Parti İlçe Başkanı Kazım Erten ve yönetim kurulu üyelerine ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiğini ve binada incelemelerde bulunduğunu söyleyen Delican, "ilçe binamızın karşısından silah ile 7 el ilçe binamızın girişine ateş ediliyor. Daha sonra koşarak olay yerinden uzaklaşıyor. Polisin yaptığı çalışmaya göre, şüphelinin 20-25 yaşlarında bir şahıs olduğu belirleniyor. Güvenlik güçlerimiz geniş çaplı araştırmayı sürdürüyor. Biz hadiseyi teşkilatımıza yönelik bir saldırı olarak değerlendiriyoruz. Geniş çaplı araştırmadan sonra olayın terör boyutu olup olmadığı ortaya çıkacaktır. Öyle sanıyorum ki bir ön keşif de var. Çünkü, güvenlik güçlerimizin nöbet alanına doğru hedef alınarak yapılan bir saldırı" dedi.