Muğla’nın Bodrum ilçesinde adalara ve koylara dikilen Türk Bayraklarının kontrol eden Bodrum Belediyesi ekipleri, Karaada’da cesetle karşılaştı. Olay yerine hareket eden Sahil Güvenlik ekipleri inceleme başlattı.
Bodrum Belediyesi’nce yaz aylarında Bodrum’daki ada ve koylara Türk Bayrakları dikildi. Zaman zaman dikilen bayrakları kontrol eden ekipler, Karaada Küçük Poyraz Koyu yakınında kayalıklar üzerinde bir cisim fark ettiler. İyice yaklaştıklarında ise bunun bir ceset olduğunu anlayan ekipler, durumu ihbar etti.
İhbarın ardından Sahil Güvenlik Komutanlığı Bodrum ekipleri, belirtilen yere giderek bölgede inceleme başlattı. Üzerinde can yeleği olduğu görülen cesedin bir göçmene ait olduğu sanılıyor.
Cesedin, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderileceği belirtildi. (İHA)
Adada cesetle karşılaştılar
Olay yerine hareket eden Sahil Güvenlik ekipleri inceleme başlattı.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de sokak ortasında silahlı çatışma
İzmir'de belediye başkanının makam aracına silahlı saldırı anı kamerada
Osmanlı’dan Cumhuriyet’e devlet-tarikat ilişkileri
İzmir Payamlı'da Bardacık Festivali
Son Savunma Savaşı: Sakarya
Çeşme’de denizde yılan paniği
Kütahya’da 2 gündür kayıp genci arama çalışmaları devam ediyor
Vefa Nerede Biter, Rüzgâr Nereye Eser?
Uzmanlardan ölü orkinos uyarısı: "Sakın yemeyin"
Manisa'da feci kaza: 2 kardeş hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı





