Ayşe Akpınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi toplantı salonunda gerçekleştirilen törende öğrencilerin ödülleri, Kaymakam İlyas Memiş başta olmak üzere protokol üyeleri tarafından verildi.
Burhaniye’de ilk ve ortaokullar arasın da düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları Yarışmalarında dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenlendi. Mangala, Pertago, Reversi, Küre ve Kulami gibi oyunların yer aldığı yarışmalara 94 öğrenci katıldı. Dereceye giren öğrencilere, akıllı saat ve Akıl ve Zeka Oyunları Seti hediye edildi. Yarışma sonunda her oyunun birincisi olan toplam öğrencinin 10-11 Mayısta Balıkesir de yapılacak il seçmelerine katılacakları açıklandı. Ödül törenine Kaymakam İlyas Memiş’in yanı sıra, Belediye Başkanı V. Songül Kumkumoğlu, İlçe Milli Eğitim V. Şube Müdürü Bülent Akmeşe, Şube Müdürü İzettin Zengin, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Akıl ve Zeka Oyunları Yarışması ödül töreni yapıldı
Burhaniye ilçesinde, Kaymakam İlyas Memiş, İlkokul ve ortaokullar arasında düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları Yarışması Ödül Törenine katıldı.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir’de feci kaza: 1 ölü, 1 yaralı
İzmir'de miras için ailesini katletmiş!
İzmir’de otobüs ile ticari araç çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı
İzmir'de metrelerce yükseğe savrulan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
Yunanistan ve Türkiye: Karşılaştırmalı bir inceleme
Gülşah Durbay hayatını kaybetti
İzmir'de kamp sandalyeli, battaniyeli indirim nöbeti
İzmir'de kaybolan 85 yaşındaki adamdan 5 aydır haber yok
Şampiyon motosikletçi Özgür Çapacı, trafik kazasında hayatını kaybetti
İzmir'de barajlar boşaldı; su kesintileri artık her gün uygulanacak





