Spor Toto 1. Lig’de bu hafta da berabere kalan Altay, ligdeki galibiyet hasretini 5 maça çıkarttı. Altay, ligde son galibiyetini yaklaşık 1 ay önce Sakaryaspor karşısında almıştı.
Spor Toto 1. Lig’den düşmeme savaşı veren Altay, son 5 haftada aldığı sonuçlarla galibiyete hasret kaldı ve alt sıralardan bir türlü kurtulamadı. Siyah-beyazlılar bu süreçte Bandırmaspor ve Altınordu’ya yenilirken, Gençlerbirliği, Göztepe ve Boluspor ile de berabere kaldı. İzmir temsilcisi alabileceği 15 puanın sadece 3’ünü alarak düşme hattının çevresinden kurtulamadı.
Altay, bu sezon topladığı 34 puanla 13. sırada yer alırken, düşme hattının son basamağındaki Gençlerbirliği ise 31 puanla 16. sırada yer alıyor. Öte yandan siyah-beyazlılar, son galibiyetini yaklaşık 1 ay önce Sakaryaspor'a karşı almıştı. İzmir temsilcisi ligde kalan iki maçta Denizlispor ve Tuzlaspor karşılaşmalarını kazanıp sezonu düşme hattından uzakta tamamlamak istiyor.
Altay, galibiyete hasret
Altay, ligdeki galibiyet hasretini 5 maça çıkarttı. Altay, ligde son galibiyetini yaklaşık 1 ay önce Sakaryaspor karşısında almıştı.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de bankadaki rehine krizinde 5 çalışan kurtarıldı, şüpheli gözaltında
İzmir’in Kurtuluşunun Anlamı
Çeşme’de denizi köpük kutular bastı
İzmir Demek; Kurtuluş, Demokrasi ve Kardeşlik Demektir
Manisa’da dehşet: Baba, eşini ve kızını bıçakladı
İZSİAD'da Gündem Yeşil Dönüşüm, Karbon Ticareti ve Yeni Regülasyonlar
125 yıldır İzmir'in zamanına tanıklık ediyor
Manisa'da çay bahçesi tuvaletinde gizli kamera skandalı
Keçilerin 'Mavi yolculuğu' 100 yıldır sürüyor
Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı taburcu oldu





