Altay’ın yeni başkanı Murat Pervane, siyah-beyazlı kulüpteki kötü gidişatı durdurmak için adeta seferberlik ilan etti. Pervane’nin futbolcularla ve altyapı antrenörleriyle görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi.
Trendyol 1. Lig'de oynadığı 13 karşılaşmada yalnızca 1 galibiyet ve 2 beraberlik alan Altay, 10 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. Ligde toplayabildiği 5 puanla son sıraya demir atan siyah-beyazlılarda yeni başkanı Murat Pervane, kulüpteki kötü gidişatı durdurmak çalışmalara başladı. Başkan Pervane, Altay’ın altyapı antrenörleriyle ile bir araya gelerek oradaki durum hakkında bilgi alırken, oyuncularla da ödemeler konusunda görüşmeler gerçekleştirdiği ifade edildi.
Başkan Pervane’den altyapıya özel ilgi
Mali açıdan zor dönem geçiren Altay’da Başkan Murat Pervane altyapıyla yakından ilgilenmeye başladı. Altyapı antrenörleri ve sorumlularıyla bir araya gelen Pervane, toplantıda yapılan görüşmelerde önümüzdeki dönem altyapıda ciddi yapılanmanın ve çalışmaların yapılması için start verdiği öğrenildi. Öte yandan Başkan Pervane’nin transfer yasağının olduğunu bu dönemde altyapıdan oyuncu çıkarılması için ne gerekiyorsa yapılması gerektiğini ve genç oyunculara özel olarak ilgilenilmesini istediği kaydedildi.
Tecrübeli oyuncularla masaya oturuldu
Geçmiş dönemdeki oyunculara olan borçlardan dolayı transfer yasağı olan Altay’da Başkan Murat Pervane, mevcut kadroyu korumak için kulüpte deneyimli isimlerle görüşmeler yaptığı ve futbolculara ödemelerinin yakında zamanda yapılacağının sözünü verildiği öğrenildi. (İHA)
Altay kötü gidişatı durdurmak istiyor
Altay’ın yeni başkanı Murat Pervane, siyah-beyazlı kulüpteki kötü gidişatı durdurmak için adeta seferberlik ilan etti.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'deki yangında evlerin yandığı bölge havadan görüntülendi

Bornova'daki yangın büyüdü, müdahale sürüyor

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

İzmir Menderes'te 5 mahalle tahliye ediliyor

İzmir’deki yangında 85 yazlık ev küle döndü

İzmir'de direğe çarpan sürücü yaşamını yitirdi

İzmir'de belediye market açtı ürünler kapanın elinde kaldı

Manisa'da bir kişi aracında ölü bulundu

Bornova Yakaköy'de yangın sebebiyle tahliyeler başladı

Şehit albayın acı haberi İzmir'deki baba ocağına ulaştı