Altay, Spor Toto 1. Lig'deki son 4 müsabakanın üçünde skoru tutmayı başaramadı. İzmir temsilcisi, bu süreçte sadece Gençlerbirliği ile golsüz berabere kalırken, diğer maçlarda ise Bandırmaspor deplasmanında son çeyreğe 1-1 beraberlikle girmesine rağmen siyah-beyazlılar, 78. dakikada Cebio Soukou’nun golüne engel olamadı ve 2-1 yenildi.
İzmir ekibi, diğer bir mücadelede ise Altınordu 1-1 eşitlikle gidilen maçın 90. dakikasında Ali Özgün’ün attığı golle rakibine 2-1 kaybetti.
Geçtiğimiz hafta sonunda da yine bir İzmir derbisinde Göztepe ile karşı karşıya gelen siyah-beyazlılar, 76. dakikada Marco Paixao’nun golüyle öne geçse de, 90. dakikada Atınç Nukan’ın golüne engelleyemedi. Karşılaşma da 1-1 berabere sona erdi.
Altay, skoru tutmakta zorlanıyor
Altay, Spor Toto 1. Lig'de oynadığı son 4 karşılaşmanın üçünde skoru koruyamadığı için 1'er puana razı oldu.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de arazi kavgasında üç kardeş cinayete kurban gitti

Eski Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin hayatını kaybetti

İzmir'in gözde yazlık merkezi hayalet kasabaya döndü

Buca'daki orman yangını yerleşim yerine ulaştı, vatandaşlar alevlere hortumlarla direndi

İzmir'de alevlere bir kahraman şehit daha verildi

Uşak'ta baba ve kızı hayatını kaybetti

Ödemiş yangınında ikinci acı haber: 1 orman işçisi hayatını kaybetti

Ödemiş yangınında 81 yaşındaki adam hayatını kaybetti

Menderes ve Seferihisar'dan sonra Çeşme de yanmaya başladı

Muğla'da baba oğul kavgası ölümle sonuçlandı