Trendyol 1. Lig ekiplerinden Altay, teknik direktörlük görevi için Cüneyt Biçer'le anlaşmaya varıldığını açıkladı. Biçer, Altay'ın bu sezonki 5. teknik direktörü oldu.
Ligde küme düşme hattında bulunan ve sıkıntılı günler yaşayan Altay, Yusuf Şimşek'ten boşalan teknik direktörlük görevine Cüneyt Biçer'i getirdi.
Kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi:
"Yönetim Kurulumuzun almış olduğu karar sonucunda, profesyonel futbol takımımızın teknik direktörlük görevine 2016-2017 sezonunda teknik direktörümüz olarak takımımızı bir üst lige çıkarma başarısını gösteren Cüneyt Biçer getirilmiştir. Teknik direktörümüz Cüneyt Biçer ve ekibine yeni görevinde başarılar dileriz. Camiamıza ve kamuoyuna saygılarımızla duyurulur." (İHA)
Altay'ın yeni Teknik Direktörü Cüneyt Biçer oldu
Altay, teknik direktörlük görevi için Cüneyt Biçer'le anlaşmaya varıldığını açıkladı. Biçer, Altay'ın bu sezonki 5. teknik direktörü oldu.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de taksi şoförü ücret tartışmasında öldürüldü
İzmir'de yaban domuzları gündüz vakti sokaklarda yiyecek aradı
İZSİAD'da kadınların başarı hikayeleri ve toplumsal temsil konuşuldu
Manisa'da bıçaklı kavga cinayetle bitti
İzmir'in konutta en gözde ilçesi belli oldu
Manisa'da bıçaklı kavga: 1 ölü, 2 ağır yaralı
İzmir'de toplu ulaşıma zam geldi
İzmir'in tanzim satış mağazaları 21 şubeye ulaştı
Muğla'da trafik kazası: 1 ölü
Yeni Dikili Devlet Hastanesi hizmete başladı





