Aras Kargo, 2023-2024 sezonundan bu yana başantrenörlük görevinde bulunan Suphi Doğancı ile yeni sezonda da devam edeceklerini duyurdu.
Sultanlar Ligi ekiplerinden Aras Kargo, yeni sezon öncesinde çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Normal sezonu 7. sırada tamamlayarak play-off bileti alan İzmir temsilcisi, ilk turda Nilüfer Belediyespor’u eleyip 5-6 etabına yükseldi. Bu turda Galatasaray ile karşı karşıya gelen kırmızı-beyazlı ekip, rakibine mağlup olarak sezonu 6. sırada tamamladı.
Elde ettiği bu dereceyle önümüzdeki sezon Balkan Kupası’nda mücadele etme hakkı kazanan Aras Kargo, kupayı kazanması halinde CEV Challenge Kupası’na katılma fırsatı elde edecek.
Yoğun geçen sezonun ardından teknik kadro planlamasını da yapan İzmir temsilcisi, başantrenör Suphi Doğancı ile yola devam etme kararı aldı.
Kulüpten resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Başantrenörümüz Suphi Doğancı ile hikayemiz devam ediyor" ifadelerine yer verildi.
Öte yandan Aras Kargo'da İdari Manejer Lahira Uzunovic ile yollar ayrılırken, göreve Yekta Esat Doğan getirildi. (İHA)
Aras Kargo, başantrenör Suphi Doğancı ile devam kararı aldı
Sultanlar Ligi ekiplerinden Aras Kargo, yeni sezon öncesinde çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.
Yorumlar
Trend Haberler
Manisa'da lastik tamircisi kazada hayatını kaybetti
İzmir'de demir bariyere çarpan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti
Şarampole düşen traktörünün altında hayatını kaybetti
Emekli sulama birliği çalışanı evinde ölü bulundu
Çeşme ve Urla’da metrekare fiyatları 200 Bin TL’yi aşarak rekor kırdı
Manisa'da attan düşen kadından acı haber
Bayram Sevinci mi, Yol Çilesi mi?
4 yaşındaki kayıp çocuk sulama havuzunda ölü bulundu
Manisa'da otomobil elektrikli bisiklete çarptı: 1 ölü
İZSİAD'dan çalışan sağlığı için örnek tarama projesi





