Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bir mekânda alkol alan iki arkadaşın arasında tartışma çıkması üzerine güvenlik görevlisi, alkollü vatandaşları çıkarmak isterken silahla vuruldu. Şüpheli ekipler tarafından gözaltına alındı.
Olay, Atatürk Bulvarı üzerinde bir kafede saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir mekâna gidip alkol alan H.B.S. ve U.Y., isimli iki arkadaş arasında sözlü tartışma çıktı. Şiddetli geçen tartışmaya mekânda bulunan güvenlik görevlisi T.A., müdahale etti. İddiaya göre belinden silahını çıkartan H.B.S., güvenlik görevlisi T.A.'ya kurşun yağdırdı. Koluna 3 mermi isabet eden T.A., olay yerine çağrılan ambulansla Kuşadası Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olaydan sonra firar eden H.B.S. ve U.Y., Kuşadası polisinin kovalamacası sonucu kıskıvrak yakalandı. Silahlı saldırgan H.B.S.'nin kısa süre önce cezaevinden izinli olarak çıktığı öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (İHA)
Aydın'da güvenlik görevlisi silahla vuruldu
Kuşadası'nda bir mekânda güvenlik görevlisi silahla vuruldu...
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de bankadaki rehine krizinde 5 çalışan kurtarıldı, şüpheli gözaltında
İzmir’in Kurtuluşunun Anlamı
Manisa’da dehşet: Baba, eşini ve kızını bıçakladı
Banka çalışanlarını rehin almıştı; eylemi 'kız çocukları farkındalığı' için yapmış
Çeşme’de denizi köpük kutular bastı
İzmir Demek; Kurtuluş, Demokrasi ve Kardeşlik Demektir
Manisa'da çay bahçesi tuvaletinde gizli kamera skandalı
Kula’da kamyonet tıra arkadan çarptı: 1 ölü, 4 ağır yaralı
22 yaşındaki Zeynep Mestan, Turgutluspor'un teknik direktörü oldu
Yazlık evin verandasına otomobil düştü





