Çeşme Kaymakamlığı himayesinde, Arzu Güleryüz koordinasyonunda yürütülen "Hayatın Anlamı Kitap" projesi kapsamında bu yıl ikincisi düzenlenen "Kitap Takas Şenliği", renkli görüntülere sahne oldu.
Geçtiğimiz yıl büyük ilgi gören şenliğin bu yılki ayağı Mehmetçik Parkı’ndan başlayan kortej yürüyüşüyle start aldı. Kitap kahramanlarını canlandıran kostümlü öğrenciler ve animatörlerin eşlik ettiği yürüyüş, Çeşme Belediyesi Bandosu'nun ritimleriyle daha da coşkulu hale geldi. Korteje; Çeşme Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Belediye Başkan Yardımcısı Banu Ayhan, Proje Koordinatörü Arzu Güleryüz Maraşlı, İlçe Emniyet Müdürü Murat Dokumacı, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Yavuz Yaşar, Çeşme Sahil Güvenlik Komutanı Binbaşı Atıl Satkan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahan Çöker de katıldı.
Çarşı boyunca yürüyen kortej, esnaf ve vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Kaymakam Maraşlı ve beraberindeki protokol üyeleri, yürüyüş sırasında çevredekilere kitap hediye etti. Cumhuriyet Meydanı’nda sona eren kortejin ardından meydandaki etkinlikler başladı. (İHA) 
Çeşme'de 2. Kitap Takas Şenliği
Geçtiğimiz yıl büyük ilgi gören şenliğin bu yılki ayağı Mehmetçik Parkı’ndan başlayan kortej yürüyüşüyle start aldı.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmirliler, İZMAR Marketleri çok sevdi
İzmir’de doktor evinde ölü bulundu
İZBAN'da 90 dakika ile Halk Taşıt uygulaması kalktı
Manisa’da 16 yaşındaki kız çocuğu evde bıçaklanmış halde bulundu
İzmir'de toplu ulaşıma 5 TL zam geldi 30 TL oldu
Manisa eğitim camiası yasta
Otomobilin çarptığı 8 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
İzmir'de gazete binasına silahlı saldırı kamerada
Buca Metrosu'nda Üçyol ile Şirinyer buluştu
Bergama’da orman yangını evlere sıçradı




