Muğla’nın Datça ilçesinde, kıyıya yakın bir noktada görülen iki köpek balığı vatandaşları hem şaşırttı, hem de tedirgin etti. Köpek balıkları, Datça Sevgi Yolu’nun alt kısmındaki ahşap iskele civarında su yüzeyine çıkarak bir süre gözlemlendi.
Açık denizden avlanmak için kıyı bölgesine geldikleri tahmin edilen köpek balıkları, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kayda alındı. Görüntülerde, suyun hemen altında süzülen iki köpek balığının bir süre bölgede dolaştıktan sonra gözden kaybolduğu görüldü.
Olayın ardından bazı vatandaşlar iskeleden uzaklaşırken, bazıları ise ilgiyle köpek balıklarını izlemeye devam etti. (İHA) 

Datça’da kıyıya yakın bölgede iki köpek balığı görüldü
Köpek balıkları, Datça Sevgi Yolu’nun alt kısmındaki ahşap iskele civarında su yüzeyine çıkarak bir süre gözlemlendi.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de kayıp genç kızın gömülü halde cansız bedeni bulundu
İzmir'de evlerinde ölü bulunan anne ve kızı son yolculuğuna uğurlandı
İzmir’de banka aracından yüklü miktarda vurgun
Eski İHD İzmir Başkanı dağlık alanda ölü bulundu
İzmir'de genç müteahhidin sır ölümü
İZSİAD Danışma Kurulu adaylık için Yüksel isminde uzlaştı
Fırından alınan ekmeğin içinden vida çıktı
Kayıp olarak aranan yaşlı adam dere yatağında ölü bulundu
Anatürk
İZDENİZ'den Nergis Festivali'ne özel seferler





