Muğla’nın Marmaris ilçesinde Marmaris Belediyesi tarafından 'Marmaris’de yeni yıl heyecanı başkadır' sloganıyla, 29 Aralık’ta başlayan ve yeni yılın ilk saatlerine kadar devam yılbaşı katılan gelen binlerce kişi meydana getirilen yapay kar altında Gece Yolcuları grubunun şarkıları eşliğinde 2022’ye veda etti.
2022’nin son gecesi düzenlenen yılbaşı gecesi programı için Atatürk Meydanı’nda kurulan sahnede akşamın ilk saatlerinde DJ Muzo hareketli şarkılarla gelenleri eğlendirdi. Saat 22.00 de sahneyi devralan Gece Yolcuları sevilen şarkıları seslendirerek Marmarislilere unutamayacakları bir konser verdi. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay Gece Yolcuları grubu üyelerine çiçek takdim etti, meydana gelen vatandaşların yeni yılını kutlayarak Cumhuriyetin ikinci yüzyılına girmenin onurunu yaşadığı belirtti. Gece Yolcuları Grubu 2023’e saniyeler kala geri sayım yaparak alanı dolduran Marmarislilerle birlikte 2023'e girdi.
Atatürk Meydanı'na getirilen yapay kar aracı ile konseri izlemeye gelen vatandaşların üzerine ve sahneye kar yağdırıldı. Bir anda beyaza bürünen vatandaşlar etkinlikler için Marmaris Belediyesi'ne teşekkür etti.
Öte yandan yılbaşı gecesi için Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü ve çevre ilçelerden takviye ekipler ile birlikte 300 resmi kıyafetli ve sivil polis olabilecek aksiliklere karşı önlem aldı. Deniz Polisi ve Sahil Güvenlik Ekipleri de teyakkuza geçerken, ilçe merkezindeki kritik noktalarda trafik ve asayiş ekipleri görev yaptı. (İHA)
Marmaris 2023’e yapay kar ve 'Gece Yolcuları' ile girdi
İşte haberin ayrıntıları...
Yorumlar
Trend Haberler

Elektrik akımına kapılan genç işçi hayatını kaybetti

Haziran ayında İzmir’de 5 bin 987 konut satıldı

Aliağa'daki yangın Çanakkale-İzmir yoluna ulaştı, sürücüler zor anlar yaşadı

İZMAR 7'nci şubesini açtı

Çeşme'de şezlong kavgası baltalı cinayetle bitti

Manisa'da otomobil ağaca çarptı: 1 ölü 4 yaralı

Manisa'da otomobil zeytin bahçesine uçtu

Cepheleşme Siyaseti

Uşak'ta kayıp olan 75 yaşındaki adam ölü bulundu

İzmirli Özde Ger, LGS’de Türkiye birincisi oldu