İzmir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İZSİAD) Maraton İzmir 2022 koşusuna katılarak EÇEV ve ÇYDD adına bağış toplamaya devam ediyor. İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt, “İZSİAD ailesi olarak Maraton İzmir 2022 halk koşusuna katıldık, EÇEV ve ÇYDD adına bağış topladık, toplamaya da devam ediyoruz” dedi.

İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt ve eşi Nazmiye Küçükkurt EÇEV adına, İZSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Talak’ın ise ÇYDD adına kampanya açarak katıldığı koşuya, İZSİAD Yönetim Kurulu Saymanı Tolga Yapıcı ve İZSİAD Üyesi Melek Canazoğlu da iştirak etti. 

İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt, yardım kampanyasına destek veren herkese teşekkür etti. İyiliğin bulaşıcı olduğunu ve doğru örnek ve rol modellerin toplumu dönüştürme noktasında inanılmaz katkısı olduğunu vurgulayan Küçükkurt, “Biz de bunu göstermek, sporun önemine vurgu yapmak için spor ile eğitimi, yardımlaşma ile dayanışmayı harmanladık. İZSİAD olarak kentin dinamiklerinde bulunmaya, kentin tüm alanlarında doğru yapılan işlere katkı koymaya ve bu kentin ihtiyacı olan her yere ve herkese el uzatmaya devam edeceğiz” dedi.

Talak: “2 Mayıs’a kadar sürecek”

İZSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Talak yaptığı açıklamada İZSİAD ailesi olarak, İyilik Peşinde Koş Platformu üzerinden Maraton İzmir 2022 halk koşusuna katılım gösterdiklerini söyledi. Attığımız tüm adımları eğitim için kullandıklarını vurgulayan Talak, “İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanımız Hasan Küçükkurt EÇEV adına, ben de ÇYDD adına eğitim bursu desteği için koştuk. Bu organizasyona özel, burs için açılan hesaplara bize destek vererek maddi katkıda bulanan herkese yürekten teşekkür ediyorum. Kampanya 2 Mayıs’a kadar devam edecek. Umarım, iki derneğimizin şahsında eğitime bir nefes olmuşuzdur. Bu anlamda EÇEV ve ÇYDD yönetimlerine tebrik ve teşekkür ediyorum” diye konuştu.