Galatasaray taraftarı Bodrum FK müsabakası öncesi, Tottenham maçını izlemek için Bodrum’dan İstanbul’a giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden 9 yaşındaki Galatasaray taraftarı Yiğit Kurt’u unutmadı.
Maç öncesi Galatasaray taraftarı, Tottenham maçını izlemek için Bodrum’dan İstanbul’a giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden 9 yaşındaki Galatasaray taraftarı Yiğit Kurt’u andı. Taraftarlar tribünün önüne 'Yiğit Adam' yazılı asarak Yiğit Kurt'a rahmet diledi. Galatasaray Kulübü yönetici, teknik heyet ve bazı futbolcular da sabah saatlerinde Yiğit Kurt'un kabrini ziyaret etmişti. (İHA)
Galatasaray taraftarı Yiğit Kurt'u unutmadı
Galatasaray Kulübü yönetici, teknik heyet ve bazı futbolcular da sabah saatlerinde Yiğit Kurt'un kabrini ziyaret etmişti.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de kayıp genç kızın gömülü halde cansız bedeni bulundu
İzmir'de evlerinde ölü bulunan anne ve kızı son yolculuğuna uğurlandı
İzmir’de banka aracından yüklü miktarda vurgun
Eski İHD İzmir Başkanı dağlık alanda ölü bulundu
İzmir'de genç müteahhidin sır ölümü
İZSİAD Danışma Kurulu adaylık için Yüksel isminde uzlaştı
Fırından alınan ekmeğin içinden vida çıktı
Kayıp olarak aranan yaşlı adam dere yatağında ölü bulundu
Anatürk
İZDENİZ'den Nergis Festivali'ne özel seferler





