Göztepe’nin sezon başında Belçika ekibi KV Kortrijk’den satın alma opsiyonuyla birlikte kiraladığı 26 yaşındaki kanat oyuncusu Billel Messaoudi, yaşadığı sakatlıklara rağmen gösterdiği performansla dikkatleri çekmeye devam ediyor. Bulgar Teknik Direktör Stanimir Stoilov’un gelmesiyle birlikte yükselişe geçen Cezayirli futbolcu, Tuzlaspor (1 asist), Giresunspor (2 asist), Eyüpspor (1 gol, 1 asist), Altay (1 gol) ve Adanaspor (1 gol, 1 asist) maçlarında toplam 3 gol, 5 asistlik katkı sağladı. Billel Messaoudi, Göztepe formasıyla bu sezon 14 maça çıkarak 726 dakika süre aldı.
Öte yandan 8 gole doğrudan katkı vererek bu alanda takımdaki en başarılı isim olan Messaoudi’yi 7’şer gole doğrudan etki eden Kenneth Mamah ve Yalçın Kayan takip ediyor.
Stoilov, Messaoudi’yi tekrar 11’in değişilmez ismi yapacak
Son olarak 2 ay önce oynanan Eyüpspor maçında sahaya ilk 11’de çıkan Messaoudi, 1 gol, 1 asistlik katkı yaptıktan sonra maçın 26. dakikasında sakatlanıp yerini Kubilay Kanatsızkuş’a bırakmıştı. Yaşadığı sakatlıktan sonra yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalan Cezayirli oyuncu, iyileşip sahalara dönse de, Bulgar teknik direktör, Adanaspor maçına kadarki süreçte 26 yaşındaki futbolcuyu müsabakaların son yarım saatlik bölümünde oyuna alarak hazırladı. Aylar sonra Adanaspor karşısında ilk 11’de şans bulan Messaoudi, gösterdiği performansla teknik ekip ve taraftarları memnun etmeyi başardı. Stoilov’un, Billel Messaoudi'yi tekrar 11'in değişilmez ismi yapması bekleniyor. (İHA)
Göztepeli Billel Messaoudi, parlamaya devam ediyor
Göztepe'nin Cezayirli futbolcusu Billel Messaoudi, Trendyol 1. Lig’de bu sezon süre aldığı 726 dakikada 3 gol, 5 asistlik performans sergiledi.
Yorumlar
Trend Haberler

Artezyen kuyusuna düşen hurdacı hayatını kaybetti

PKK’nın manifestosu üzerine

İzmir'de konut satışlarında dikkat çeken artış

Ekopazar İzmir büyük ilgi görüyor

Manisa'da traktör kazası: 1 ölü, 1 yaralı

Su seviyesi yüzde 15'e düştü, İzmir susuzluğa gidiyor

Traktörüyle üzüm bağlarına uçan çiftçi hayatını kaybetti

Ege Denizi'nde 4.9 büyüklüğünde deprem

Çeşme Maratonu'nda iyilik peşinde koştular

İZMAR'ın üçüncü şubesi açtı