Türkiye’nin önde gelen birçok marka ve işletmesi ile çalışan şirket Merchandising ve Doğrudan Pazarlama alanlarında faaliyet göstermektedir. Amacı firmaların satışlarını yükseltmek, marka bilinirliği sağlamak, personellerin yeterli eğitim ve bilgiye sahip olmasını sağlamak olan İşletmelere ihtiyaç duydukları her alanda destek vermektedir. Özellikle İnsan Kaynakları gibi oldukça önemli bir departman için bile destek veren işletme, hedeflenen büyüme ve markalaşmaya çok kısa sürede ulaşmaktadır.

Merchandising ve Doğrudan Pazarlama Nedir?

Markayı ön plana çıkaran en önemli iki özelliği doğrudan pazarlama ve merchandising hizmeti vermesidir. Müşterilerinin hedeflerini en kısa sürede yerine getiren Pro Tanıtım sunduğu hizmetlerin tamamını profesyonel ekibi ve kadrosu ile yerine getirmektedir. Bir marka ve işletmenin hedefi satışlarını yükseltmek ise Pro Tanıtım ekibi işletmenin stoklarını doğru zamanda doğru yerde bulunmasını sağlar. En etkili satış yöntemlerini belirleyen ekip bölge ve mevsim gibi değişkenleri de ele alarak en uygun sonucu ortaya çıkarmaktadır.

Marka bilinirliği büyük oranda artıran doğrudan pazarlama yöntemi müşterilerin markaya olan güvenini artırmaktadır. Satış rakamlarının büyük oranda arttığı bu yöntem birçok çok markanın kurumsal olmasını sağlamıştır. Beklenilen hedeflere ulaşmak için Pro Tanıtım’ın hizmetlerinden tam anlamı ile hakim olmanız gerekiyor. Marka tarafından sunulan hizmetler;

·         İnsan Kaynakları Yönetimi

·         Eğitim

·         Teknik Bordrolama

·         Route Optm & Raporlama

·         Tanzim Teşhir

·         Tadım Aktiviteleri

·         Satış Destek Aktiviteleri

·         P.O.P Lojistiği

Hizmetleri vermektedir. Pro Tanıtım işletmelere büyük oranda katkılar sağladığını açıkça görebilirsiniz. 81 ilde oldukça güçlü bir ekibe sahip olan şirket, çalışanlarına sürekli eğitimler vererek doğrudan pazarlamanın gelişmesine katkı sağlamaktadır.

İşletmeler ARGE ve üretim konusunda oldukça başarılı olabilirler. Ancak söz konusu satışa geldiğinde birçok işletme çaresiz kalmaktadır. Konu hakkında merak ettiklerinizi https://www.protanitim.com/merchandising-nedir  sayfasını inceleyerek de ulaşabilirsiniz. Pro Tanıtım ekibi satışa hazır ürünleri doğru bir şekilde stoklayarak satışa uygun tespit ettiği yerlere yönlendirmektedir. Stok performans ve seviyesini daima kontrol altında tutan işletme satış trendlerine uygun olacak adımlar atmaktadırlar.